Diska trúce un dzemdíbas

Diska trúce un dzemdíbas

21. Dec 2013, 16:33 Liene Krúza Liene Krúza

Sveikas meitenes.

Pirmajas dzemdibas ma nebija tadu raizu,ka tagad. Jo pec pirmajam dzemdibam,man visdrizak ir izveidojusies diska truce,kura bija jaopere sa gada sakuma.Bet tad naca grutnieciba,kura diemzel partruka,un vairs neuzdrosinajos domat ne pa kadam operacijam utt.
Nav liela truce,bet dikti traucejosa. Pirms sas grutniecibas bija pat ta,ka wnk guleju gulta,ne pakusteties neka,kajas tirpa,mugura tik loti sapeja,ka dzivoju uz dikti stipram pretsapju zalem.Bet regulara medikamentoza terapija,masazas,vingrosana,blokades mani atgrieza uz kajam.

un tagad augos lielakam puncim,jutu,ka muguras sapes atgriezas ar strauju vilni. Nav tik traki ka butu jablauj sapes,bet naktis pagriesties uz otirem saniem ir gruti,pie straujakam kustibas ari sap. Zales nekadas neuzdrosinos dzer,ja nu vienigi,kadu paracitamolu. Nesaju grutniecu jostu,vismaz josta satur kaut cik punci un ir vieglak. Savai tagadejai dakterei neesmu gan ieminejusies par so vainu,jo uzskatu,ne jau vinai interse visa mana slimibas vesture. 
Man jau liekas,ka man varetu but daudz grutakas un ilgakas dzemdibas,jo svara esmu pienemusies jau 10kg un iet 30nedela. ar pirmo berninu pienemos tik 4kg,un dzemdibas bija tiri normalas.Atkal jasaka pec dzirdetiem nostastiem,jo vairak pienemies svara,jo lielaks berns,jo grutakas dzemdibas.

Pie jums negriezos ar savu bedu stastu,kas mani nospeiz,bet gribeju pajautat,kada ir jusu pieredze,kurai ir diska truce. Vai nebija ta,ka del diska truces ieilga dzemdibas ,bija grutakas,vai pec dzemdibam pat ta saasinajas.

Liene Krúza Liene Krúza 22. Dec 2013, 22:19 0

kaut kas lizigs no mana- pirmais berns,divas neveiksmigas grutniecibas un tagad iesolujusi nu jau var teikt apalas 30nedelas.
Hm,vai butu prata darbs,iet tagd pie neiraloga un prasit,vai varu pati dzemdet???
Atceroties pirmas dzemdibas,bija atras un var teikt ari vieglas. bet pec bernina dzimsans man tik peksni saka sapet mugura,ka es pat nevareju zidainiti panemt rokas,likas,ka sver veselu tonu,tik looooti sapeja mugura. ar asaram sedod un celos,naktis vispar nerunasim,celu viru,lai padod man bernu uz esanu. rokas neklausija,bija reizes,ka berns man tulit izkritis ara no rakam,kajas lima.biju tik varga,bet tai laika es kaunejos,arstam minet par savam sudzibam. ta nu es dzivoju katru dienu sapes

Liene Krúza Liene Krúza 21. Dec 2013, 17:24 marakaba

Pie neiraloga pedejo reizi biju ap marta menesi.
Hm,vai tiesam tada nieka truce varetu ietekmet dzmdibu gaitu?