Dāvanas topošajām (un jaunajām) māmiņām

Dāvanas topošajām (un jaunajām) māmiņām

16. Jul 2018, 22:35 Mamm.mamm Mamm.mamm

Sveikas visnotaļ siltajā jūlijā!

Lai arī karstums paņem daudz enerģijas, esmu atradusi laiku padalīties ar saviem atradumiem - bezmaksas dāvaniņām topošajām un jaunajām (visbiežāk ar mazulīšiem līdz pusgadam) māmiņām. Tieši tā - daudzas lietas var nepirkt un ietaupīt kādu mazu naudiņu. Protams, ne jau simtos eiro, bet dažos. Bet, daži eiro dažkārt var noderēt. :) 

Pirmais, ar ko gribu padalīties, ir Mazuļa komplekts Eiroaptiekās. Lai to iegūtu jādodās uz Eiroaptieku ar mātes pasi un jāiegādājas preces 5 EUR vērtībā. 5 EUR nav liela summa un, piemēram, vienreiz lietojamie paladziņi, tāpat kā plāksteri noderēs. :) Lai saņemtu komplektiņu, vēl jābūt (vai jāuztaisa) Medus karti. Man to uztaisīja bez maksas (laikam vēl papildus dāvana). 

20180716222707-72153.jpg

Kas ietilpst komplektiņā? Dažādi mazie iepakojumi un paraudziņi, kas būtu noderīgi, kā arī viena ierastā tūbiņa iekaisušu dupšu krēma. 

Līdzīgi aptieku piedāvājumi ir arī citām aptiekām. Jūnijā bija Benu aptiekai (tur gan bija nosacījums par noteiktu preču pirkšanu vismaz 10 EUR vērtībā). Tās paciņas saturs mani gan tik ļoti nesajūsmināja, lai gan, bija lielais iepakojums bērnu losjona un (manuprāt, patiešām noderīgie) bērnu vates kociņi. Pēc pieredzes, vates kociņi noder nabiņas apstrādei. 

Arī Mēness aptiekas piedāvā dāvaniņas topošajām māmiņām. Lai tās saņemtu, jāiztērē 70 EUR Mēness aptiekas internetveikalā un pirkumā jāiekļauj vismaz viens noteiktu ražotāju produkts. Šobrīd aktuālajā paciņā ir daudz uztura bagātinātāju (lielās, oriģinālās pakas, nevis paraudziņi).

Vēl zinu par Apotheka. Tur piedāvā dāvanas jaunajām māmiņām, kurām klienta kartē ir vismaz 1 EUR uzkrājums. Apotheka mājas lapā tad ir jāaizpilda speciāla veidlapa (jāpieprasa dāvanu komplektiņš) un tad dažu dienu laikā var doties uz aptieku tam pakaļ. Pieprasot būs jāuzrāda bērna dzimšanas apliecības dati un, saņemot kompletiņu, jāuzrāda dzimšanas apliecība. Cik atceros, kompletiņa saturs bija iepriecinošs. Ja nemaldos bija Philips Avent pudelīte, knupītis, autiņbiksīšu paraudziņš, dažādi kopjošās kosmētikas paraudziņi. 

Taču, ne visas aptiekas piedāvā dāvaniņas īpaši māmiņām. Vismaz ne dāvanu pakas. Tā kā lielu daļu aptieku pirkumu veicu Internetaptieka.lv (un esmu ļoti apmierināta ar servisu un precēm), arī tur apjautājos, vai ir kādas dāvaniņas māmiņām. Man atveinojās un atbildēja, ka nav. Bet... kopā ar bērnu preču pasūtījumu saņēmu pārsteigumu - autiņbiksīšu Pampers paraudziņus. Tā kā dāvaniņu saņēmu vēl citā pirkumā, kur bija bērnu preces, saprotu, ka tā nebija tikai nejaušība. :) 

20180716221831-75532.jpg

Par aptiekām tas šķiet viss. Protams, jāatzīmē, ka daudzi veikali un internetveikali (piemēram, Biotēka) dažkārt savus klientus iepriecina ar mazām pārsteiguma dāvaniņām. Jāatzīst, ka tās man saņemt patīk visvairāk. Kāpēc? Jo tas ir nezināmais, pārsteigums (un vēl par velti). Gluži kā Ziemassvētkos, vērt vaļā iepakojumu un brīnīties. :) 

Vēl gribu pastāstīt par dāvanu, ko var sev pasūtīt. :) Nekādi "Ziemassvētki", taču ļoti praktiska, noderīga lieta. Pēc dzmedībām var būt diezgan spēcīgi izdalījumi un vairākas dzemdību vietas (un mājdzemdību vecmātes) iesaka pirmajām stundām (varbūt dienām) izvēlēties pamperbikses. Parasti raksta, ka ar 2 vai 3 pietiekot. Tās, protams, var iegādāties aptiekā, bet Tena mājas lapā tās var pasūtīt (vienu paraudziņu) bez maksas. Ietaupījums nav milzīgs, taču, ja patiešām pietiek ar 2 vai 3 pamperbiksēm, tad vienu var pasūtīt pati, otru - dzīvesbiedrs, tršo - palūgt mammai vai draudzenei. Kopā ietaupīti ap 3,50 EUR. 

20180716222726-85929.jpg

Ceru, ka kādai noderēs šī informācija. :) 

 

Titulattēls nav mans, bet ņemts no inbrain.lv