Grūtnieču dienā 21.oktobrī uzzini visu par Cilmes šūnām

Grūtnieču dienā 21.oktobrī uzzini visu par Cilmes šūnām

17. Oct 2016, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tu esi gaidībās, tas ir tik skaists un brīnišķīgs, gribas pat teikt - neatkārtojams laiks. Bet tieši tagad ir brīdis, kad vari sākt domāt par ārkārtīgi nozīmīgiem jautājumiem saistībā ar savas ģimenes nākotni. Viens no šiem jautājumiem saistīts ar cilmes šūnām. Jā, tieši par tām arī tu vari uzzināt! Nāc ciemos uz Māmiņu Kluba Vecāku skolas Grūtnieču dienu! Tāpat uzzināsi arī visu par Cilmes šūnām un to nozīmi tava bērna un ģimenes nākotnē!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAS APMEKLĒJUMAM ŠEIT>>

12:00 -12:45 Cilmes šūnas un to uzlabāšana nākotnei

Kas ir cilmes šūnas, kā tās vispār paņem, kā uzglabā, un kādiem nolūkiem tās nākotnē var noderēt? Cilmes šūnu raksturīgā iezīme ir to pašatjaunošanās un spēja veidot dažādu audu šūnu tipus. Vai zināji, ka tās var būt lielisks palīgs ne tikai tava bērna veselības un pat dzīvības glābšanā nākotnē? Tās var noderēt arī tev! Sagatavo jautājumus un uzzini visu par cilmes šūnām! Uz tiem atbildēs iVF RIGA Biotehnoloģiju un cilmes šūnu centra pārstāvji - vecmāte Marija un Dr.Uldis Bērziņš. Dakteris pastāstīs par pielietojumu un veiktiem pētījumiem ikvienam saprotamā veidā, savukārt, vecmāte vairāk runās par pašu procesu, lai būtu iespēja izprast, kā tas notiek mūsu dzemdību nodaļās.

Cilmes šūnu raksturīgā iezīme ir to pašatjaunošanās un spēja veidot dažādu audu šūnu tipus. Vai zināji, ka tās var būt lielisks palīgs ne tikai tava bērna veselības un pat dzīvības glābšanā nākotnē? Tās var noderēt arī tev! Sagatavo jautājumus un uzzini visu par cilmes šūnām!

Tiekamies jau 21.oktobrī!

Māmiņu Klubs

20161011200137-20527.jpg