Brīnumdare neauglības gadījumā- Hormonu joga

Brīnumdare neauglības gadījumā- Hormonu joga

12. Feb 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pāri, mēģinot tikt pie bērniņa, izmēģina tik daudz un dažādas procedūras un terapijas! Māmiņu Klubs steidz iepazīstināt ar interesantu terapiju, kuras ietekmē neauglīgas sievietes kļūst par māmiņām!

Vairāk par Hormonu jogas terapijas iedarbību uz veselību stāsta sertificēta Hormonu jogas terapeite, HaTha jogas pasniedzēja  un studijas Saules Joga radītāja Inga Šulce – Branta. 

Hormonu jogas terapija ir speciāli radīta tam, lai ļoti intensīvi iedarbotos tieši uz hormonus ražojošajiem dziedzeriem. Izmantojot spēcīgas elpošanas tehnikas, dinamisku jogas pozu laikā, fiziski tiek masētas olnīcas un vairogdziedzeris, un dažas no terapijas metodēm iedarbojas arī uz hipofīzi.

Zināms, ka arī klasiskā joga līdzsvaro hormonālo sistēmu, tomēr Hormonu jogas terapija ir uz to īpaši vērsta, līdz ar to, tai ir daudz spēcīgāka un ātrāka iedarbība! 

Apvērstās pozas liek ķermeņa iekšējām plūsmām virzīties no kājām uz galvu, tādejādi iedarbojoties uz hipofīzi un vairogdziedzeri. Savukārt papildus iedarbību tam sniedz arī dinamiska kustība, elpošanas tehnikas un enerģijas harmonizēšana, kā arī meditācija un meditatīvās prakses, kurām sniegti pat zinātniski pierādījumi, ka tās iedarbojas uz hipofīzi!

Līdz ar to menopauzes vecuma sievietēm, kurām parādījušies kādi simptomi vai arī gados jaunākām sievietēm ar kādām hormonu izmaiņu izraisītām veselības problēmas, kādu laiku aktīvi praktizējot Hormonu jogas terapiju, šie simptomi un kaites mazinās vai izzūd pavisam.

Tam ir reāli pierādījumi! Šīs terapijas radītāja Dina Rodrigesa Brazīlijā veikusi nopietnu pētījumu par to, cik ilgā laikā un ar cik nopietnu praksi, kādus rezultātus ir iespējams sasniegt.

Šim nolūkam sievietes, kuras uzsāka Hormonu jogas terapiju, gan pirms, gan arī laiku pēc tās, nodeva analīzes, kas uzrādīja viņu organisma hormonālās sistēmas nelīdzsvarotību.

Pētījuma rezultāti atklāja, ka tad, ja pirms Hormonālās jogas terapijas uzsākšanas estrogēna līmenis bija ļoti zems (kā tas parasti ir menopauzes laikā), tad kādu laiku praktizējot Hormonu jogas terapiju, tas spēcīgi pieaug!

Turklāt pieaug tik lielā mērā, ka estrogēna daudzums gan vēl nesasniedz pilnīgo auglības fāzi, bet ir ļoti tuvu tam! Daļai sieviešu terapijas iedarbības un hormonu līdzsvarošanās rezultātā pat atjaunojās arī mēnešreizes, lai gan visbiežāk tas gan nav tas, ko viņas vēlētos.

Tomēr Hormonu jogas terapijas efektivitāte ir pierādījusies ne tikai Brazīlijā!

„Lai gan Latvijā analīzes pirms šādu programmu uzsākšanas nodod reti, manā praksē to darījusi vismaz trešā daļa sieviešu, kuras sākušas nodarboties ar Hormonu jogas terapiju.

Rezultātā, arī pati esmu pārliecinājusies un guvusi reālu apstiprinājumu tam, ka Hormonu jogas terapijas laikā var pilnībā izzust jeb uzsūkties olnīcu cistas, kā arīvar tikt izārstēta neauglība!

Esmu pieredzējusi gadījumus, kad sievietes, kuras iepriekš nav varējušas tikt pie bērniņa, ar šīs prakses palīdzību tas izdodas! Šī prakse nudien ir efektīva,” pārliecināta Inga Šulce – Branta.

Vai praktizējot līdzīgas prakses kādreiz esi nodevusi analīzes?