Nāc uz BEZMAKSAS nodarbību topošajām māmiņām par šūpuļdziesmām un saņem dāvaniņu!

Nāc uz BEZMAKSAS nodarbību topošajām māmiņām par šūpuļdziesmām un saņem dāvaniņu!

23. Oct 2013, 13:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Mīļās, topošās māmiņas, jūs noteikti esat dzirdējušas par to, ka dziedāt šūpuļdziesmas mazulītim jau gaidību laikā un īpaši pēc tam, kad bēbītis ir piedzimis, ir ļoti svētīgi. Turklāt mūs ir sasniegusi ziņa, ka latviešu šūpūļdziesma "Aijā žūžū", kuru nesen pasaules šūpuļdziesmu izlasē izdeva kāda Vācijas ierakstu kompānija, ir radījusi sajūsmu cilvēkos daudzviet pasaulē. Tāpēc vēlamies par to veidot stāstu mūsu televīzijas raidījumam un aicinām topošās māmiņas piedalīties sanākšanā, kuras laikā dziedāsim šūpuļdziesmas jaukā, draudzīgā atmosfērā kopā ar Ievu Bērziņu - brīnišķīgu māmiņu, kura spēlē kokli un māca māmiņām sajust saikni ar savu mazulīti caur miega dziesmiņām.

Filmēšana paredzēta šo ceturtdien 24.oktobrī 10:00 Māmiņu Kluba filmēšanas studijā Vīlandes ielā 1, ieeja no Elizabetes ielas, 5.stāvā. Filmēšana paredzēta aptuveni 2 stundas.

Labrāt šajā tikšanās reizē satiktu topošās māmiņas, kuras vēlas uzzināt vairāk par šūpuļdziesmām, kā arī ir vēlme atraisīt savas spējas dziedāt, jo to varam mēs visas, lai gan pašām iespējams tā nemaz nešķiet.
 
Jūsu pieteikumus gaidīšu savā e-pastā: kristine.virsnite@gmail.com - uzrakstiet, lūduz, kurā gaidību nedēļā esat un, protams, norādiet savu telefona numuru, lai varu ar jums sazināties.
 

VISAS MĀMIŅAS, KURAS PIEDALĪSIES FILMĒŠANĀ, SAŅEMS DĀVANIŅU NO MĀMIŅU KLUBA!

 
Uz tikšanos!

Forša rotaļlieta!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 21. Oct 2013, 15:18

Super iespēja! Izmantojiet to!