Bezmaksas meistarklase Expo Beauty izstādē

Bezmaksas meistarklase Expo Beauty izstādē

09. Mar 2017, 16:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Grūtniecība, bērna dzimšanas gaidīšana – brīnišķīgs periods sievietes dzīvē, pārpildīts ar harmoniju un iekšēju apmierinātību. Bet tajā pat laikā, šajā periodā notiek lielas fiziskas un emocionālas izmaiņas. Kā zināms, topošā māmiņa kļūst daudz jūtīgāka un aizvainojamāka. Ievērojamas fiziskas pārmaiņas sāk parādīties grūtniecības agrīnā stadijā. 

25.martā, plkst.15:00 izstādē Expo Beauty (SKONTO HALLE, E. Melngaiļa iela 1a) notiks bezmaksas meistarklase, ko vadīs Janīna Vasiļjeva – SPA SCHOOL pasniedzēja, SPA speciāliste, SPA tehnoloģe, aromaterapeite. Šīs tikšanās tēma: “Masāža topošajām māmiņām”

  20170309164336-21389.jpg

Vai var taisīt masāžu grūtniecēm? 

Ir ļoti svarīgi, lai grūtniecības laikā topošā māmiņa atrastu laiku par sevi parūpēties, par savu veselību un pašsajūtu, jo tajā pašā laikā viņa arī rūpējās par savu gaidāmo bērniņu. Pastaigas, peldēšana baseinā, speciālā nodarbošanās ar vingrošanu priekš grūtniecēm – tas viss uzlabo pašsajūtu, līdzsvaro emocionālo stāvokli, kā arī labi sagatavo dzemdībām. Nokoriģēt dažādus diskomforta stāvokļus, saistītus ar slodzes palielināšanos uz mugurgaulu, hormonālā fona izmaiņām, biežām garastāvokļā izmaiņām, palīdz speciāla masāža priekš grūtniecēm.

Speciālā masāža, kuru veic grūtniecības laikā, palīdz risināt sekojošos uzdevumus:

- uzlabo limfu un asinsriti, kas savukārt pozitīvi ietekmē uz bērniņa attīstību;

- muskuļu sasprindzinājuma un sāpju sindromu noņemšana muguras rajonā;

- ekstremitāšu tūskas novēršana;

- atvieglots stāvoklis pie varikozo vēnu paplašināšanās;

- emocionālā stāvokļa līdzsvarošana, dziļa 

- striju profilakse;psiholoģiskā relaksācija;

- pasīva harmoniska slodze priekš sievietēm, kuras nevar apmeklēt nodarbības baseinā vai vingrošanu priekš grūtniecēm 

Bezmaksas apmācību sērija “Beauty classes” notiks katru dienu no 24. līdz 26. martam izstādes Expo Beauty (SKONTO HALLE, E. Melngaiļa iela 1a). Pirmo reizi kopējā projektā dalību ņems nozīmīgākie visu Latvijas mūsdienu skaistumkopšanas virzienu pārstāvji, lai vadītu meistarklases, lekcijas un apmācības seminārus. 

Rīkotāji lūdz visus, kuri plāno apmeklēt šo pasākumu, sekot saitei http://latexpo.lv/lv/Expo-Beauty/expo-beautyclasses/ un atzīmēt pie sev interesējošā pasākuma, ka iesiet.