Gūsti daudz informācijas par Baha ziedu spēku Grūtnieču dienā 13.septembrī!

Gūsti daudz informācijas par Baha ziedu spēku Grūtnieču dienā 13.septembrī!

09. Sep 2016, 11:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba portālā jau vairākas portāla aktīvās māmiņas ir dalījušās savā personīgajā pieredzē, iespaidos un arīdzan Baha ziedu efektivitātē. Viņu pieredze jau ir sniegusi atbildes uz daudzu topošo un jauno māmiņu jautājumie. Bet vēl vairāk iespējams uzzināt, nākot ciemos uz Māmiņu Kluba Vecāku skolas Grūtnieču dienu, kuras ietvaros visu par Baha ziediem pastāstīs Baha ziedu terapijas praktiķe Laura Tidriķe!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

GRŪTNIEČU DIENĀ UZZINI VISU PAR BAHA ZIEDIEM

Tiekamies 13.septembrī, plkst.16:00 - 17: 00

Baha ziedu spēks un enerģija

  • Baha ziedu terapijā izmanto no savvaļas augiem iegūtas esences, pavisam tās ir 38. Izvēloties, kura no augu esencēm mums būtu piemērotākā, ļoti lielu uzmanību pievērš cilvēka individualitātei un tam, kāds ir mūsu emocionālais stāvoklis.
  • Baha ziedi var noderēt ne tikai tev jau gaidību laikā, tie var noderēt arī jaundzimušajam, un arī jau lielākam bērniņam - ne tikai miera un harmonijas atgūšanai ģimenē.
  • Baha ziediem piemīt īpašs, dziedniecisks spēks. Baha ziedu līdzekļu lietošana ir droša, tie nav zāles, un to iedarbība ir ļoti maiga.
  • Tas ir dabas dziedinošais spēks, kas palīdz atgūt iekšējo mieru, laimes izjūtu un labu veselību.
  • Varētu šķist, ka Baha ziedu terapija ir teju tas pats, kas homeopātija, jo arī ir mazas pudelītes, ir preperāti graudiņu veidā, taču tā nebūt nav, lai gan ideja ir līdzīga.

Gatavo jautājumus un tiekamies 13.septembrī!

Māmiņu Klubs