Atsauksme par GMT Beauty barojošo eļļu ar čia sēklu ekstraktu striju veidošanās riska novēršanai

Atsauksme par GMT Beauty barojošo eļļu ar čia sēklu ekstraktu striju veidošanās riska novēršanai

07. Feb 2018, 20:21 Ardlaura Ardlaura

Laura Ardava-Āboliņa (31):

"Paldies Māmiņu klubam un kompānijai GMT Beauty par man doto iespēju izmēģināt burvīgo barojošo eļļu ar čia sēklu ekstraktu striju veidošanās riska novēršanai.

Esmu sava pirmā mazulīša gaidībās un tikko sācies trešais grūtniecības trimestris, kas nozīmē ne vien lielu prieku par gaidāmās satikšanās tuvošanos, bet arī vislielāko slodzi vēdera un krūšu ādai. Kopš grūtniecības iestāšanās esmu pievērsusi īpašu uzmanību visas kosmētikas sastāvam, ko lietoju ikdienā. Esmu pat sazinājusies ar atsevišķiem kopjošās kosmētikas ražotājiem, lai pārliecinātos, ka konkrētos produktus drīkst lietot grūtniecības laikā. Tāpēc jo īpaši novērtēju, ka tiek ražota līnija, kas izstrādāta speciāli grūtniecēm un jaunajām māmiņām un ir absolūti droša. Šī produkta sastāvā ir divpadsmit dabīgo eļļu un čia eļļas aktīvo sastāvdaļu kombinācija, kas bagātināta ar nepiesātinātajām taukskābēm.

Lietojot šo eļļu divas nedēļas, vērtēju to ļoti pozitīvi. Eļļai ir maiga un samtaina konsistence, ko viegli iemasēt mitrā ādā un tai ir liegs piparmētru aromāts, kas mani ik rītu pēc dušas ļoti labi atmodina, jo no rītiem jūtos ļoti miegaina grūtniecības bezmiega dēļ, kas mēdz mani piemeklēt. Eļļa efektīvi mazina ādas jutīgumu, savilkuma un stiepšanās sajūtu uz vēdera un krūtīm, sniedzot viegli atvēsinošu un nomierinošu efektu. Tā ātri iesūcas ādā un neatstāj nekādus traipus uz apģērba, bet vien absolūtu komforta sajūtu.

Arī produkta iepakojums ir atturīgi skaists un ļoti ērts lietošanā. Samērā lielā (200 ml) eļļas pudelīte ir ļoti ekonomiska un pietiktu vairākiem mēnešiem. Pēc šīs pudelītes izlietošanas noteikti iegādāšos šo produktu atkārtotu, kā arī vēl citus GMT Beauty Expecting sērijas produktus, jo arī bērniņa zīdīšanai laikā visdrošāk izvēlēties speciāli grūtniecēm un jaunajām māmiņām radītos produktus."