Astroloģiskā prognoze mazuļiem, kas dzims 2018. gadā

Astroloģiskā prognoze mazuļiem, kas dzims 2018. gadā

01. Jan 2018, 11:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mammas, kuras šobrīd ir gaidībās, jau vismaz aptuveni zina to, kādā datumā gaidāmas dzemdības. Vai esat kādreiz domājušas par to, ko dzimšanas laiks nozīmē Jūsu mazulītim? Kā tas ietekmēs mazulīša raksturu un turpmāko dzīvi. Astrologs Jānis Bēniķis zina, ka zvaigznes mums vienmēr var būt kā palīgs, lai izprastu tik dažādos procesus dabā, virzienus, kādos doties savā dzīvē, bet tieši tāpat - jau šobrīd ar astrologa palīdzību mums ir iespēja ielūkoties arī 2018. gada gaidāmo mazulīšu iespējamajā dzīves scenārijā. 

Ieskaties, ko zvaigznes sola 2018. gada mazuļiem

Auna zīmē dzimušie (21. marts līdz 20. aprīlis) būs īpaši aktīvi un prasīs daudz pacietības no vecākiem. 

Šīs zīmes mazuļi simbolizē pavasari, visa sākumu. Šajā gadā tie dzims īpaši aktīvi, var teikt – pa dzīvi “spridzinoši”, tāpēc vecākiem jāapbruņojas ar pacietību, jo ja mazulis būs ko ieņēmis galvā, to apturēt būs faktiski neiespējami. Runāt tie var sākt samērā agri, tā var būt ātra, bet var būt jāpiestrādā pie pareizas izloksnes. Ikdienā īpašu uzmanību vēlams pievērst galvai, jo tā var tikt regulāri traumēta, kā arī saskarsmei ar vecvecākiem, jo šajā gadā dzimušajiem var būt grūtības kontaktējoties ar iepriekšējām paaudzēm.

Vērša zīmē dzimušie: (21. aprīlis līdz 21. maijs) dzīvē mācīsies atrast līdzsvaru un būs individuālisti

Vērši  un mazās Vērsenītes solās šogad būt visnotaļ aktīvas, savādākas raksturā kā ierasts. Stabilie zīmes pārstāvji būs tendēti krist galējībās, tāpēc mazulim, jau no bērnības, ir jāmāca dzīvē rast līdzsvaru, nekrist no viena grāvja otrā. Īpaši tas attiecas krīžu risināšanu, kā arī apgūstot pirmās finanšu iemaņas – šajā gadā dzimušajiem vēršiem var būt jāmācās krāt. Skatoties no fiziskās audzināšanas skatu punkta šiem mazuļiem jāizvēlas sportiskās aktivitātes kuras trenē izturību, mērķtiecību un vairāk ir orientētas uz individuāliem sasniegumiem.

Dvīņu zīmē dzimušie: (21. maijs līdz 22. jūnijs) būs neapturami un gatavi baudīt dzīvi malkiem. Vecākiem būs ko turēt. 

2018.gada Dvīņu zīmes pārstāvji var būt īpaši izteikti “Dvīniski”, gatavi visu darīt uzreiz dažādās dzīves frontēs, tāpēc mazuļi būs kā ūdenszāles – netverami un kustīgi. Kaut netipiski šai zīmei, šajā gadā dzimušie burtiski uztvers Visuma signālus ar savām mazajām antenām un nākotnē labi orientēsies filozofijas, reliģijas un zinātnes jautājumos. Īpaša loma ir mūzikas apgūšanai, jo šie Dvīņi var būt arī īpaši apdāvināti šajā sfērā. Lielā Dvīņu mīlestība tiks vairāk novirzīta uz ģimeni, mammu, tāpēc savlaicīgi jāparūpējas par īpaši patīkas bērnistabas izveidi.

Vēža zīmē dzimušie: (22. jūnijs līdz 23. jūlijs) īpaši veiksmīgi 2018. gadā, bet bez līdzcilvēku atbalsta neiztikt. 

Šajā periodā dzimušie Vēža zīmes pārstāvji var būt visnotaļ laimīgi un veiksmīgi mazuļi, gan agrā bērnībā, gan tālākā nākotnē. Daudziem dzīve sniegs lielas dāvanas, kas izpaudīsies kā veiksmes momenti, mentoru atbalsts, attālāku radinieku palīdzība. Kaut veiksmīgi, šajā gadā dzimušie Vēži var būt arī nedaudz paslinki un kūtri uz fiziskajām aktivitātēm, tāpēc vecākiem ļoti rūpīgi jāseko līdzi šai tēmai, kā arī jārūpējas par veselīgu pārtiku, jo jaundzimušie būs tendēti uz palēninātu vielmaiņu. Tas savukārt var novest pie nevajadzīgas aptaukošanās, tukluma. Zīmes otrajā pusē dzimušie Vēži būs arī visnotaļ muzikāli un mākslinieciski.

Lauvas zīmē dzimušie: (23. jūlijs līdz 22. augusts) vienmēr būs gatavi kādai uzslavai un uzmundrinājumam, tāpat - jāmācās tikt galā ar izaicinošām situācijām.

Dzimušie šajā zīmē būs izteikti teatrāli, runātīgi un visādi citādi – komunikabli personāži. Kaut valoda tiem raisīsies ātri, dzīves pirmajos gados var būt neliela aizture, kura var reducēties uz iegrimšanu savās domās, ilūzijās. Īpaša loma jāvelta arī uzslavām, tās patiks dzirdēt visām Lauviņām. Dažbrīd var būt novērojuma izteikta ārišķība, hiper-emocionalitāte kura var ļoti aktīvi izpausties stresa situācijās. Tāpēc mazajām Lauvām savlaicīgi jāmācās pārvarēt izaicinošas situācijas nezaudējot kontroli. Šajā periodā dzimušiem arī jāapgūst finanšu lietas, jo pretējā gadījumā vēlākā dzīvē var būt bankrotu vilnis.

Jaunavas zīmē dzimušie: (23. augusts līdz 23. septembris) izcelsies ar īpaši asu prātu un komunikācijas spējām apveltīts. Jāmācās paņemt sev paredzētās dzīves dāvanas. 

Kā ierasts, šie zīmes pārstāvji ir praktiski, detalizēti, kinētiski orientēti, bet šogad dzimušajiem bērniem klāt nāks ass prāts, kā arī ļoti labas komunikācijas spējas. Liktenis ari daudziem dzīves laikā visdažādākās iespējas sasniegt savus mērķus. Bet atšķirībā no Vēža zīmes pārstāvjiem, Jaunavas zīmes pārstāvjiem būs jādodas šīm iespējām pašiem pretī. Liktenis būs kā Ziemassvētku vecītis, kurš noliek lielo dāvanu maisu pie durvīm, atstājot to paņemšanu un izpakošanu pašu jaundzimušo ziņā. Jaunavas zīmes vidū dzimušajiem (6-12 septembris) jāievēro piesardzība atrodoties ūdenstilpņu tuvumā.

Svaru zīmē dzimušie: (23. septembris līdz 23. oktobris) iekšējās harmonijas meistari. Skaista dzīve, kam prasīsies nedaudz alternatīvas piegaršas. 

Dzīve solās būt skaista un nedaudz laiska, jo atšķirībā no pēdējos gados dzimušajiem Svaru zīmes pārstāvjiem, 2018.gadā dzimušie būs daudz mierīgāki, relaksētāki un orientēti uz iekšējās harmonijas meklējumiem. Tiesa gan arī būs kādas krīzītes, kuras izpaudīsies vēlākos dzīves gados kā mīlas ciešanas. Bet bērnībā interesi izraisīs viss, kas transformējas, tāpēc šajā gadā dzimušajiem var droši dot rotaļāties ar Lego konstruktoriem, dažādām transformējamām figūrām, komplektiem. Apģērba jomā var dominēt tumši, piesātināti toņi, kas īpaši izpaudīsies tieši pusaudžu gados. Sportiskā ziņā vairāk būs piemēroti komandas sporta veidi ar modernu un alternatīvu piegaršu.

Skorpiona zīmē dzimušie: (23. oktobris līdz 22. novembris) saskarsies ar pārsteigumiem pilnu dzīvi, labu gaumi un nozīmīga loma būs mākslai. 

Šiem zīmes pārstāvjiem dzīve solās būt visnotaļ interesanta, pilna ar asiem pagriezieniem un negaidītiem pavērsieniem. Īpaši to var izjust pirmajā zīmes dekādē dzimušie (24.10-02.11) kuriem būs tendence pieņemt radikālus lēmumus it visā. Vēlāk dzimušajiem būs novērojama laba gaume, kā arī orientācija uz partnerattiecību veidošanu. Savus talantus Skorpioni varēs izpaust tieši mākslā, pārrunu vešanā, tāpēc savlaicīgi ir jēga padomāt par mākslas skolas/pulciņu apmeklējumu.

Strēlnieka zīmē dzimušie: (22. novembris līdz 22. decembris) Veiksmīgi stiprinieki. Būs viss, lai kļūtu par pasaules pilsoņiem un gudriem, zinošiem cilvēkiem. 

Kopsummā jaundzimušie būs spēcīgi, ar veiksmes pūru šūpulī, jo visu dzīvi tiem palīdzēs lielais debesu labvēlis – Jupiters. Strēlnieki gribēs dzīvē sasniegt visu, daudziem tas arī izdosies. Šajā periodā dzimušie Strēlnieki, ja vien nepadosies slinkumam, spēs iegūt vairākas augstākās izglītības, kā arī ļoti veiksmīgi apgūt svešvalodas. Lielākā daļa no dzimušajiem nākotnē domās par emigrāciju, iespēju gūt pasaules globālo pieredzi, tāpēc vecākiem atbilstoši tie jāsāk gatavot. Šajā gadā dzimušajiem strēlniekiem jāuzmanās no atkarības izraisošām vielām, kuģošanas ar kuģi/prāmi, kā arī pārmērīgas aizraušanās ar ticības lietām.

Mežāža zīmē dzimušie: (22. decembris līdz 21. janvāris) Mērķtiecīgi un ļoti izturīgi. Svarīga ģimenes loma. 

Šajā gadā Mežāža zīmē dzimušos raksturos izteikta mērķtiecība, spēja darboties ilgtermiņā, kā arī augsta fiziskā izturība. Tāpēc šos mazuļus no agras bērnības jānodarbina dažādās sportiskajās aktivitātēs, saskarsmē jāievēro disciplīna un viegls stingrums. Gaume šiem mazuļiem arī var būt izteikti tradicionāla, tāpēc to garderobē vairāk dominēs tumšās zemes krāsas. Īpaša loma viņu dzīvē būs vecvecākiem, tēvočiem.

Ūdensvīra zīmē dzimušie: (21. janvāris līdz 19. februāris) Neapturami un izzināt griboši. Patstāvīgi un neatkarīgi. 

Šos mazuļus raksturos izteikti plašs pasaules redzējums, vēlme visu laiku virzīties uz priekšu sasniedzot aizvien jaunus realitātes apstākļus. Šie mazuļi arī savā komunikācijā agrīni demonstrēs neatkarību, patstāvību, tāpēc izteikta mīļošanās ar viņiem var nesanāk. Apģērba ziņā vēlams izvēlēties izteikti modernus apģērbus, aksesuārus. Arī audzināšanā vēlams nodoties ar modernisma pieskaņu.

Zivju zīmē dzimušie: (19. februāris līdz 21. marts) Magnētiski vilinošs skatiens un spēja sasniegt visu, kas iecerēts. 

Šajā gadā Zivju zīmē dzimušie mazuļi mūs pārsteigs ar netipisku enerģiskumu, kā arī spēju sasniegt visus savus izvirzītos mērķus. Meitenes solās būt īpaši skaistas, kā arī apveltītas ar magnētiski vilinošu skatienu, savukārt puiši būs veiksmīgi futūristi, kuri realizēs visas savas trakās idejas. Zivju zīmēs otrā pusē dzimušajiem jāpievērš uzmanība gaumei – tā var nedaudz klibot un vairāk laika būs jāvelta tās izkopšanai.

Laimīgu Jauno gadu topošās māmiņas un gaidāmie mazulīši. Arī 2018. gadā būsim kopā ar Jums! 

Mamiņu klubs, 2017