Savu sapņu tulkošanas eksperte esi tu pati!

Savu sapņu tulkošanas eksperte esi tu pati!

19. Jul 2014, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nereti grūtniecības laikā rādās pravietiski sapņi. Izrādās, tikai tu pati vari pateikt, kas no nosapņotā ir pravietisks, bet kas nav, un tikai tava attieksme pret nosapņoto var ietekmēt gaidāmo mazulīti!

Konsultē Elīna Neilande, konsultante "Labo Domu Pieturā".   

„Robeža starp to, kas ir pravietisks sapnis, un kas tāds nav, ir smalka.

Kādai sievietei zīmīgs un biedējošs var šķist sapnis ar mirušo vecmāmiņu, kas nomodā liek par to domāt atkal un atkal, meklējot „zīmes” un skaidrojumus, kamēr kādai citai tas var būt vien kā dzimtas sieviešu „sveiciens”.

Ne velti mēdz teikt, ka sapņu tulkošanas eksperts ir cilvēks pats! Tikai pati grūtniece var pateikt, kas viņas sapņos ir, un kas nav pravietisks, jo gan viņa, gan viņas sapņi ir unikāli!

Tāpēc teiksim tā – ņemot vērā to, ka informācijas apjoms smadzenēs ir salīdzināms ar internetā atrodamo, tajā var būt un noteikti ir saglabātas arī dzimtas zināšanas un pieredze, kas sievietei miegā var parādīties spilgtu simbolu veidā,” skaidro Elīna Neilande.

Vai redzētie sapņi var ietekmēt gaidāmo mazuli? 

 Gaidāmo bērniņu var ietekmēt nevis pats sapnis, bet gan sievietes attieksme pret to!

„Ja dīvainus un biedējošus sapņus līdz zināmai robežai var uzskatīt par sava veida normu, kas tipiski rodas lielākajai daļai grūtnieču, saskaroties ar jaunu un nezināmu dzīves pieredzi, tad par nelabvēlīgu ietekmi uz bērniņa un pašas sievietes veselību varam runāt tad, kad biedējošie sapņi drīzāk raksturojami kā murgi,” stāsta pašvērtējošā konsultante.

Tad, ja šie murgi neatstājas, grūtniecei rada stresu arī pēc pamošanās, liek viņai dzīvot bailēs par to iespējamo piepildīšanos un rada bailes aizmigt, speciāliste atzīmē, ka tas var novest pie hroniskas neizgulēšanās, kas ir neveselīgi jebkuram organismam!

Māmiņu Klubs

Vai kādreiz esi mēģinājusi iztulkot sapnī redzēto?