Reiki grūtniecības laikā- kaut kas, nebijis, bet kā radīts man!

Reiki grūtniecības laikā- kaut kas, nebijis, bet kā radīts man!

07. Jun 2012, 15:37 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Grūtniecības kalendārs. 38.nedēļa

 

Grūtniecība ir laiks, kad izbaudīt mieru, labsajūtu un harmoniju, dzīvojot saskaņā ar sevi, iemīlot bēbīti jau tad,kad viņš ir puncī.. Kā to izdarīt, ja ikdiena ir stresa pilna un paiet vienā skriešanā? Pavisam nesen es biju uz reiki procedūru Māmiņu Kluba Vecāku skolā un kā izrādās, ārzemēs to diezgan bieži praktizē tieši grūtniecības laikā!

 

Šajā grūtniecībā jūtos daudz mierīgāka, harmoniskāka nekā biju iepriekš- kā mana mamma saka- katrai aktīvai sievietei grūtniecība palīdz nedaudz nomierināties un gandrīz gadu padzīvot mierīgā režīmā. Bet nu pastāstīšu jums vairāk par reiki procedūru!

 

Principā reiki sastāv no 5 noslēpumiem jeb principiem, kas atklāj, kā atjaunot savu dzīvi labākām, pozitīvākām enerģijām. Ja šos principus ievērosi, tad mazināsies dusmas, agresija, negatīvā domāšana, kā arī atvērsies durvis radošam garam un jaunam spēkam.

 

Tātad reiki 5 principi ir:

 

1.princips - Tikai šodien es nebūšu dusmīga!

2.princips - Tikai šodien es neuztraukšos!

3.princips - Tikai šodien es būšu pateicīga!

4.princips - Tikai šodien es izdarīšu savu darbu godīgi un kārtīgi!

5.princips- Tikai šodien es būšu laipna pret kartu dzīvu būtni,kas patrāpīsies man ceļā!

 

Izlasot iepriekš šos principus,nodomāju- nu tā esmu dzīvojusi visu grūtniecības laiku, varbūt man reiki seansu nemaz nevajag? Tomēr tad, kad izlasīju par priekšrocībām, ko sniedz šādas reiki procedūras tieši grūtniecības laikā, nolēmu, ka tomēr gribu to pamēģināt!

 

Tātad mēģināšu secīgi atbildēt uz jautājumiem par reiki, ko uzzināju reiki procedūras laikā pie reiki meistares Daces Picalcelmas.

 

Kas ir reiki?

 

Reiki nozīmē universālu spēka enerģiju. Reiki meistars novieto savas rokas uz vai virs klienta ķermeņa un tiek veikts darbs ar smalkajām enerģijām. Meistars virza rokas no galvas uz krūtīm, vēdera un kājām  un šajā laikā tiek iegūts iekšējs miers un harmonija.

 

Kā reiki var palīdzēt grūtniecības laikā?

 

Reiki ir lieliska dāvana topošajai māmiņai un bēbītim un var tikt pielietota jau no ieņemšanas brīža līdz pat bērniņa dzimšanai. Agrā grūtniecības laikā reiki var mazināt tādu diskomfortu kā vemšanu, sliktu dūšu, mazināt stresu un veicināt atslābināšanos un spēju relaksēties. Tā kā grūtniecības laikā ķermenis nemitīgi mainās, reiki var sniegt atvieglojumu tādām problēmām kā muguras sāpes, saspringums sprandā un plecos, bezmiegs. 

Mentālā un emocionālā līmenī reiki var mazināt satraukumu un bailes sievietē, kura ir nedroša par sevi un savu ķermeni. 

Kā stāsta reiki speciālisti, pēc reiki seansa topošā māmiņa guļ daudz mierīgāk, ir pozītīvāk noskaņota un vairāk kontaktējas ar bēbīti puncī.

 

Kā reiki var ietekmēt gaidāmo mazuli?

 

Reiki sniedz ieguvumus ne tikai topošajai māmiņai, bet arī gaidāmajam mazulim, jo viņi jūt to pašu,ko topošā māmiņa, tāpēc ir tik svarīgi, lai topošā māmiņa justos labi, jo tad tā jutīsies arī bēbītis! Saistīts ar māmiņas domām, garastāvokli un emocijām, mazuļi puncī jūt mieru un labsajūtu, ko sniedz reiki, tāpēc reiki ir lielisks veids, kā saistīt mazuli un bēbīti vēl vairāk!

 

Vai reiki var palīdzēt arī dzemdībās?

 

Tici vai nē,bet reiki ir arī efektīvs sāpju mazināšanas veids un rada mierīgu atmosfēru māmiņai un mazulim. Dzemdību laikā reiki var atvieglot muskuļu saspringumu, pazemināt asinsspiedienu, sniegt relaksāju un enerģiju, palīdzēt māmiņai koncentrēties uz elpošanu, nodrošinot efektīvu sāpju remdēšanu.

 

Kā notiek reiki seanss?

 

Vispirms ir sasveicināšanās ar reiki speciālisti Daci Picalcelmu. Viņa man pajautāja, kādēļ esmu atnākusi un tad jau sākām darbu. Lai varētu strādāt ar enerģijām, terapijas laikā izmanto ēteriskās eļļas. Abas kopā ar speciālisti veicām sasveicināšanās rituālu. 

 

Nākamais solis reiki terapijas laikā bija apgulšanās uz speciālas kušetes. Tā kā grūtniecības laikā pēdējos mēnešos nav īpaši ērti gulēt uz muguras, ir iespējams iekārtoties jebkurā citā pozā- man visērtāk ir uz sāna.

 

Reiki meistare tālāk stāsta, kas ir jāiedomājas un jāseko norādījumiem. Viss notika kā sapnī! Es it kā gulēju, visu dzirdēju un sapņoju, to, ko redzēju es, redzēja arī speciāliste, kas likās tik mistiski un neticami, bet mana pieredze to parādīja. Tā kā reiki meistarei ir daudz lielākas spējas, es redzēju tikai nelielu daļiņu no enerģijas pasaules, bet jau ieguvu!

 

Pēc reiki procedūras, runājoties ar Daci Picalcelmu, viņa pastāstīja, ko viņa bija redzējusi! Un tas mani patiesi pārsteidza, jo mēs taču ar reiki meistaru tikāmies pirmo reizi mūžā!

 

Ja ir iespēja sakārtot sevi un savas domas pirms dzemdībām, tad kāpēc gan to nedarīt?! Un es noteikti aiziešu vēl vienu reizi pie reiki meistares!

 

PIESAKIES UZ REIKI SEANSU Māmiņu Klubā ARĪ TU!

 

Vai Tu esi bijusi uz reiki seansu? Ja jā, dalies savā pieredzē!

Kristīne

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 23. Aug 2011, 14:28

Tu arī gājii grūtniecības laikā?