Parunāsim par fenomenālām lietām- īsāks gaidību laiks

Parunāsim par fenomenālām lietām- īsāks gaidību laiks

25. Feb 2012, 09:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir topošās māmiņas, kuras savu grūtniecību "sajūt" jau pāris dienas pēc bērniņa ieņemšanas, bet ir arī topošās māmiņas, kas par grūtniecību uzzina daudz vēlāk, piemēram, četrus mēnešus pirms dzemdībām.Kā zināms, ASV ir pat vesela raidījumu sērija par sievietēm, kuras nezināja, ka ir stāvoklī :)

 

Mīļās, māmiņas – padalieties pieredzē:

 

- kad jūs uzzinājāt, ka gaidāt bērniņu?

- kā tas notika? Kā jutāties, uzzinot negaidīto ziņu?

- vai kāda ir piedzīvojusi patiesu pārsteigumu, negaidīti uzzinot, ka ir stāvoklī un nu jau kādu ilgāku laiku – četrus, piecus, sešus mēnešus. Līdz ar to arī apzinātais gaidīšanas laiks sanācis īsāks nekā 9 mēneši?

28. Apr 2011, 01:33

Mēs par grūtniecību uzzinājām, kad bija aptuveni 3. nedēļa. Plānojām, tāpēc visu laiku sēdējām "uz testiem" 😀 Kad divas dienas pirms kārtējām MR sapratu, ka kaut kā nenāk, uztaisīju testu - IR!

27. Apr 2011, 17:33

Nu tā kā mēs ar vīru plānojām mazulīti, tad nekāds pārsteigums tas nebija un ļoti ātri to arī apstiprināja ārsts. Man nebija ne sliktu dūšu, ne aptetītes palielināšanās, nekavējās pat MR, jo tām vēl nevajadzēja būt 😃 Pāris dienas pēc ieņemšanas uztaisīju testu, kur bija 2 ļoooti blāvas strīpiņas. Tad nu ar lielām cerībām pierakstījos pie dakteres, kura apstiprināja, ka mums būs mazais 😀

taschinka taschinka 27. Apr 2011, 11:03

Ja pareizi saprotu,tad arī tevi jāapsveic 😇 🌷

taschinka taschinka 27. Apr 2011, 10:58

Man sākās dienas ar lielāku apetīti,sliktu dūšu,kaut vēl īsti nebija nojauta,ka esmu stāvoklī,tad man veica USG krūtīm un jautā vai es esmu stavoklī.Nu tad gan es sapratu kas man par slikto dūšu un lielo apetīti.Tas bija ap 4 grūtniecīgas nedēļu.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 27. Apr 2011, 10:39

Mana meita arī jau iepriekš "zināja", ka būs bēbītis un visiem jau no iepriekšējā rudens stāstija, ka viņai būs brālītis/māsiņa, kad viņai būs 4 gadi un ticat vai nē,bet bērniņa nākšanu pasaulē gaidām tieši uz meitas dzimšanas dienu! ZĪMES ir visapkārt!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 27. Apr 2011, 10:38

šī tiešām ir zīme 😃