Māte & meita: Vai ar savu mammu varam visu atklāti izrunāt, piemēram, par grūtniecības tēmu?

Māte & meita: Vai ar savu mammu varam visu atklāti izrunāt, piemēram, par grūtniecības tēmu?

15. May 2012, 11:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas!

 

Es vienā dienā aizdomājos, vai ar savu mammu mēs varam izrunāt visas, sev interesējošās, tēmas, piemēram, par gūtniecību.

 

Man ar mammu nav tādas sirsnīgas attiecības, nekad nav bijušas.. Kad augām, tad mums mamma nekad netika teikusi, ka mīl mūs! Vismaz es neko tādu neatceros.. Vienīgā reize, kad to no mammas dzirdēju, bija vecmammas (mammas mamma) bērēs pirms 2 gadiem. Tagad, kad dzīvojam tālu viena no otras, tad ir par ko parunāt, liekās, ka savstarpējās attiecības arī sirsnīgākas kļuvušas.

 

Kas saistībā ar grūtniecību.. Zinu vien to, ka viņa ir teikusi - ar vienu bērnu bijis normāli un arī dzemdības, salīdzinoši labas, bet ar otru esot mocījusies drausmīgos nelabumos un arī esot lieli plīsumi bijuši.. Tad arī viss! Ai, nē! Meloju.. vēl zinu, ka, gaidot mani, viņa arī neesot varējusi ieēst saldumus. Es viņai esmu stāstījusi krietni, krietni vien vairāk... Tāpat arī nespēju ilgi paturēt noslēpumā to, ka esmu gaidībās - gribējās ar visiem padalīties savā priekā (jo īpaši ar otro grūtniecību)!

 

Tad nu nonācu pie tādas nepatīkamas domas: Vai man ar meitu (USG teica, ka izskatoties pēc meitiņas ko gaidu) arī būs tādas attiecības? Vai es spēšu viņai izrādīt vairāk mīlestības?

Anita

foto no www.atceries.lv