Māmiņas iesaka paņēmienus, kā tikt galā ar nepatīkamām sajūtām gūtniecības laikā

Māmiņas iesaka paņēmienus, kā tikt galā ar nepatīkamām sajūtām gūtniecības laikā

02. Sep 2010, 10:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Topošās māmiņas stāsta par savām iecienītākajiem līdzekļiem, kas palīdz grūtniecības laikā. Iesaki savu tautas medicīnas līdzekli arī TU!
{pic:1}
Topošā māmiņa Ance: „Mana draudzene ieteica sasaldēt ļoti vāju sulu ledus kubiciņos. Tādējādi brīžos, kad ūdens man šķita pretīgs un nevarēju neko ieēst, es varēju sūkāt ledusgabaliņus un uzņemt šķidrumu.”
{pic:2}
Topošā māmiņa Elīna: „Es ūdenim pievienoju citronu, kas palīdzēja tikt galā ar rīta nelabumiem. Reizēm es pat pasmaržoju svaigu citronu, kas arī palīdzēja tikt galā ar sliktu dūšu. Lai gan pasmaržošana vien tik labi nelīdzēja, tas bija patīkami. Turklāt citronūdens palīdzēja arī neuzpūsties vēderam.”
{pic:3}
Topošā māmiņa Kristīne: „Vienīgā lieta, kas man palīdzēja pret nelabumu, ir piparmētru konfektes un sausiņi.”
{pic:4}
Topošā māmiņa Ilze: „Man vienmēr mašīnā pa rokai bija manas iemīļotākās stiklenes. Kad es sāku justies slikti un vajadzēja kaut ko cukura līmeņa paaugstināšanai, es pasūkāju stiklenes un spēcīgā garša darīja brīnumus.”
{pic:5}
Topošā māmiņa Lāsma: „Es grūtniecības laikā pret sliktu dūšu ēdu zemesriekstu sviesta krekerus un ābolu šķēlītes pret galvassāpēm. Acīmredzot ābola smarža palīdz pret nepatīkamajām grūtniecības galvassāpēm.”
{pic:6}
Topošā māmiņa Anete: „Man pret galvassāpēm palīdzēja kādā grāmatā atrasta recepte: ābolu etiķis, filtrēts ūdens un tīrs medus. Visu sajauc un izdzer. Tas pārtrauca pat manas māsas migrēnas lēkmes.”

 

Kā TU tiki galā ar nepatīkamām sajūtām grūtniecības laikā?

10. Dec 2009, 21:42

Man palīdz citron ūdens.

10. Dec 2009, 12:59

Man palīdzēja ingvera tabletes, tās var nopirkt aptiekā. Arī tad bija vieglāk, ja no rīta, pirms celties no gultas, iedzēru aukstu tēju un nedaudz kaut ko ieēdu.

rita123 rita123 10. Dec 2009, 11:53

Es pirms piecēlos no gultas vienmēr iedzēru malciņu ūdens vai tēju,ko vakarā noliku pie gultas un vēl kādas 15 min pavāļājos pa gultu,tā pārvarēju rīta nelabumus.Man to ieteica mana mamma😀