Ingucis: slēpjos no saules stariem

Ingucis: slēpjos no saules stariem

09. Jul 2012, 15:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tavs vārds: Inga

Grūtniecības nedēļa: 39

Gaidāmais bērniņš būs: Pati jaukākā un mīļākā, gaidītākā meitenīte mums :)

Kur Tu pavadi šo vasaru? Vasaras sākumu pavadīju aktīvi vēl skolas solā, taču nu jau tagad aktīvi dzīvojos pa laukiem un mežu, uzkrājot vitamīnus, ēdot zemenes, kas ir labs dzelzs avots man, kā arī citas ogas un nu jau pirmās sēnītes:)

Vai plāno šovasar doties ceļojumā? tā kā meitiņa gaidāma nu jau rīt vai parīt, vai biki vēlāk tad ceļojumam laiciņš ir atlikts, bet kad mazā apvelsies tad nu tik laidīsim pasaulē :) 

Kādus interesantus pasākumus esi jau apmeklējusi vai vēl plāno apmeklēt šovasar : ar ģimeni bijām uz operu, bet tas arī viss, vairāk sevi mocīt šaj karstumā pagaidām nevēlos - mums jau katra diena laukos ir kā interesants pasākums 

Vai Tu sauļojies grūtniecības laikā? nē, slēpjos no saules stariem, nepatīk.

Kādus saules aizsardzības līdzekļus Tu izmanto? pašmāju Dzintara aizsargkrēmu

Kā Tu kopumā rūpējis par savu ādu vasarā? izmantoju Shi taki krēmu, kā arī  ir speciāla ziede ko lietoju , jo ir ādas problēmas

Kādi ir Tavi šis vasaras ēšanas paradumi? uj kā pa nelaimi ēdu daudz... cenšos sevi turēt grožos - vairāk augļu un dārzeņu - it sevišķi šajā laikā.

Kādus atsvaidzinošus dzērienus esi iecienījusi šovasar? Padalies ar savu recepti! Īpašas receptes nav - esmu ūdens cienītaja - no pašmāju akas, vēl pa retam iedzeru kvasu , bet vairāk nearko negrēkoju. ā nu protams, arī apelsīnu sulu (svaigi spiestu)

Pastāsti par savu vasaras garderobi: vai pirki kaut ko jaunu šai vasarai, ja ja, tad kur, vai esi apmierināta utt.?
nācās jau iegādāties - gan ērtus šortus gan svārciņus, kā arī topus, kur? :D- veikalos :P  kopumā esmu apmierināta - savādāk jau pūcēties nevar - meitiņa paliek nemierīga puncī

Vai Tu centies iemūžināt šis vasaras brīžus? Pievieno kādu bildi no šīs vasaras! uj iemūžinam mēs ar vīru daudz ko , un bilde būs no mūsu pagāšās nedēļas copes :)

Kāds ir šis vasaras līdz šim skaistākais piedzīvotais notikums? hmm..katra diena kā jauns notikums - savādākas izjūtas, būt grūtniecei ir pavisam kas īpašs līdz ar to uzskatu, ka man katra diena ir īpāša un neaizmirstama, jo zem krūtīm sitas vēl kāda maza sirsniņa :)

Izmanto izdevību un novēl kaut ko visām topošajām māmiņām! Mēs apkoposim visus novēlējumus un nopublicēsim portālā!
Mīļās sievietes - esat izturīgas, pacietīgas un radošas - sagādājiet kaut ko mīļu un jauku pašas rokām savam bērniņam :)

Anketu konkurss „Mana gaidību vasara”: piedalies un laimē!