Iesākusies jau 36.nedēļa

Iesākusies jau 36.nedēļa

08. May 2012, 00:00 mamma27 mamma27

Vai tiešām man būs otrs bērniņš? Lai arī satikšanās laiks tuvojam lieliem soļiem ,tā doma šķiet tik nereāla,ka atkal rokās turēšu mazu bumbulīti,kurš būs tik nevarīgs, atkarīgs no mums un iepriecinās un padarīs saulaināku mūsu ikdienu.

Laimīgi iesoļoju jau 36. nedēļā. Šī nedēļa visām māmiņām ir īpaša ,jo tiks svinēta Māmiņu diena. Arī es rīt došos uz koncertu dārziņā,kur mans lielais puika dejos un noteikti vēl šo to darīs,lai iepriecinātu mani.

Tā kā šajā nedēļā ir paredzēti vairāki pasākumi,kurus vēlos apmeklēt,centīšos sevi saudzēt un  vairāk atpūsties,lai viss iecerētais izdotos.

Ļoti gribās apmeklēt Lielo Māmiņu kluba boulinga turnīru,jo sēžot mājās pietrūkst sabiedrības ,pasākumu un kontaktu ar citām māmiņām.

Tā kā lielais brīdis tuvojas,palēnām sāku apdomāt somas saturu un to kā tad vēl pietrūkst. Bet somu kārtot gan vēl neesmu sākusi. Esmu izgludinājusi visas drēbītes, salikusi pa izmēriem. Arī autiņbikses, krēmiņi, salvetes, dvielīšī, paladziņi, gultas veļa ir salikta pa plauktiem.Tomēr tā sašķirot un salikt somā vēl nevaru saņemties. Laikam ir sajūta,kad to sākšu darīt un izdarīšu arī mazais sapratīs,ka viss gatavs un var droši pieteikt sevi. (Nu tā bija ar Adrianu). Tad nu vēl šonedēļ pavilcināšu laiku un neko nekrāmēšu.

Nākamnedēļ vizīte pie dakteres ,kur saņemšo nosūtījumu vīram flurogrammai, tad vēl paredzēta uztriepes analīze streptakokam. Kad tas būs veikts,tad mierīgu sirdi sākšu krāmēt somu un iepazīstināt vīru ar visām mazuļa lietām,lai vajadzības gadījumā viņš zina,kur nu esmu visu sakrāmējusi.

Šobrīd aktuāls paliek jautājums kur liksim Adrianu? Tā kā vecvecāki dzīvo 200km no mums, krustmāte strādā un citam nevienam nav kam uzticēt dēliņu,tad ceru,ka māsiņa par to padomās izdomās dzimt darba dienā, vēlams pa dienu,kad Adrians būs dārziņā un vīrs mierīgu sirdi varēs pievērsties mums abām.:) Bet kā būs ,to tad jau redzēsim. Jo bērni jau paši izvēlas gan laiku ,gan dienu...........mums laikam atliek tikai pakļauties.