Dāvanas jaunajām māmiņām Jūrmalas slimnīcā

Dāvanas jaunajām māmiņām Jūrmalas slimnīcā

13. May 2011, 14:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaunās māmiņas „Jūrmalas slimnīcā” saņem dāvanas no sadarbības partneriem. Bieži jaunajām māmiņām ir grūti orientēties plašajā preču klāstā, tādēļ slimnīca piedāvā iespēju pārbaudīt dažādus produktus, ko vēlāk iespējams lietot mazuļa ikdienas aprūpei.

 

„Mēness aptieka” sagatavojusi dāvanu grozu, kurā var atrast autiņbiksīšu paraugu, mitrumu uzsūcošu paladziņu mazuļa pārtīšanai, higiēniskās paketes māmiņai, krēmu mazulim vai māmiņas iekaisumu mazināšanai, krūštura ieliktnīti un citas noderīgas preces. „Jūrmalas slimnīcai” veiksmīga sadarbība izveidojusies arī ar Nature Babycare, Bubchen, Johnson & Johnson un citu produkciju izplatītājiem. „Mēness aptieka” sagatavojusi dāvanu grozu „Māmiņu aptiekas” programmas ietvaros. „Māmiņu aptieka” ir īpaša aptieka, kurā ir iespējams iegādāties visu bērniem un vecākiem. „Māmiņu aptiekās” ir īpaši noformēta vitrīna, izceltas mazuļu un māmiņas ikdienai nepieciešamās preces. Programmā „Māmiņu aptieka” šobrīd ir iesaistītas 23 aptiekas Latvijā.     

 

„Jūrmalas slimnīcā” izvēlas dzemdēt ne tikai komforta dēļ, bet arī, lai saņemtu kompetentu speciālistu aprūpi. Nodaļas palātas ir ar paaugstinātu komfortu (palātas ir izolētas no pārējās nodaļas, ir televizors un vannas istaba ar tualeti un dušu). Kā saka jaunā māmiņa Maija: „Izvēlējos dzemdēt Jūrmalā, jo biju dzirdējusi par mājīgo atmosfēru, kas valda nodaļā. Stāsti atbilst patiesībai, mēs ar vīru un mazo Emīliju esam ģimenes palātā un jūtamies kā mājās, neviens nerausta durvis un ir tāds neaprakstāms miers. Esam tikai mēs.”


Papildus mājīgai atmosfērai „Jūrmalas slimnīcas” dzemdību nodaļa nodrošina arī visu speciālistu klātbūtni 24 stundas diennaktī. Nodaļa ir aprīkota ar mūsdienīgām iekārtām, kas ļauj sekot līdzi gan māmiņas, gan mazuļa veselībai. Dzemdībās piedalās ginekologs, vecmāte un nepieciešamības gadījumā arī anesteziologs. Kas ir svarīgi, arī neonatologs jeb jaundzimušā ārsts piedalās dzemdību procesā. Neanotologs pastāvīgi uzrauga bērniņa veselības stāvokli. Par bērniņa papildus aprūpi rūpējas bērnu māsiņas un nepieciešamības gadījumā arī fizioterapeits.

 

2009. gadā „Jūrmalas slimnīcā” dzima 1391 bērniņi, šogad pirmajā pusgadā 677. „Jūrmalas slimnīcas” dzemdību nodaļa jau ilgāku laiku ir pazīstama ar īpašo piedāvājumu- mājas dzemdības stacionārā. Mājas dzemdības stacionārā ir laba alternatīva topošajām māmiņām, kas vēlas dzemdēt mājās, bet nejūtas pietiekami pārliecinātas par savu un bērniņa veselības stāvokli. Mājas dzemdības stacionārā nodrošina mājīgus apstākļus, kvalificētu speciālistu līdzdalību dzemdībās un atbilstošu tehnisko nodrošinājumu.

 

Ar „Jūrmalas slimnīcas” pakalpojumiem var iepazīties mājas lapā www.jurmalasslimnica.lv.

23. Jul 2010, 13:35

es dzemdēju DZN un tur arī deva dāvaniņas!

23. Jul 2010, 13:12

Mums ar bija dāvaniņas 😀 Bet kā jau olchen rakstīja- nejau tādēļ dzemdēju Jūrmalā 😀