Ar ko „Cilmes šūnu bankas” piedāvājums atšķiras no citu banku piedāvātā pakalpojuma?

Ar ko „Cilmes šūnu bankas” piedāvājums atšķiras no citu banku piedāvātā pakalpojuma?

31. Aug 2010, 20:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Reizēm vecāki jūtas apmulsuši par to, kādas cilmes šūnu bankas pakalpojumus izvēlēties. Ieskaties, ar ko "Cilmes šūnu bankas" piedāvājums atšķiras no citu banku piedāvātā pakalpojuma!

 

- "Cilmes šūnu bankā" saglabājam paraugu jau sākot no 20 ml, lai klients varētu izmantot cilmes šūnas, neskatoties uz to, ka paņemts mazs asiņu daudzums no nabassaites.

 

- Nodrošinām pilnu servisu - aizvedam komplektu uz klīniku, paņemam to un transportējam uz laboratoriju, reģistrējam temperatūru transportēšanas laikā un nodrošinām to maksimāli ātrākā laikā.

 

- Esam apmācījuši visas Latvijas vecmātes strādāt ar mūsu asiņu paņemšanas komplektu, nodrošinot asiņu parauga pareizu un drošu paņemšanu, nekaitīgu gan sievietei, gan bērnam.

 

- Dalām paraugu divās daļās tikai tad, kad ir paņemts vairāk par 80 ml asiņu no nabassaites. Parauga sadalīšanas, sasaldēšanas un atsaldēšanas laikā aiziet bojā kopumā ap 40 - 50 % cilmes šūnu un tāpēc nav jēgas dalīt mazākos paraugos, jo var nepietikt cilmes šūnu arī vienai transplantācijai.

 

- Papildus katram cilmes šūnu paraugam saglabājam  arī četrus mazus paraudziņus - analīzēm un cilmes šūnu pavairošanai, kuras var izmantot reģeneratīvā medicīnā dažādām procedūrām – nervu audu, skrimšļu u.c. audu transplantācijai.

 

- Bankai ir  AABB (Amerikas asiņu banku asociācijas - www.aabb.org ) akreditācija, kas nodrošina saglabāto cilmes šūnu  izmantošanu visā pasaulē - arī Amerikā (Eiropā ir akreditētas tikai trīs bankas). Tas nodrošina garantijas, ka paraugam ir beztermiņa uzglabāšanas un izmantošanas  laiks.

 

Pēc klienta vēlēšanās, varam sadalītā parauga otro pusi  uzglabāt mūsu bankās dažādās valstīs – piemēram Ungārijā, Vācijā.

 

Jūsu „Cilmes šūnu banka” . www.nabassaite.lv .     tālr.: 80008787

09. Dec 2009, 10:36

Tā ir vērtīga lieta,bet dārgi uzglabāšanas nosacījumi☹
Uzglabā apmēram 60 gadus

rita123 rita123 09. Dec 2009, 09:30

Laba lieta,bet dārga☹