19.nedēļa-Pārdomu virpulis par notiekošo!

19.nedēļa-Pārdomu virpulis par notiekošo!

28. May 2014, 20:24 Supersausins Supersausins

 Laiks skrien ar vēja spārniem.Nu jau mēs esam ar punčā īrnieciņu iesoļojuši 19. nedēļā.Saprotu, ka tūlīt būs pus ceļš paveikts.Māmiņu kluba kalendārā pirmais teikums ,kas man lika pasmaidīt.

Laiku nevar apstādināt ,bet katru minūti var izbaudīt!

"Tu esi piektajā grūtniecības mēnesī. Aiz muguras jau četri ar pus mēneši, un drīz varēsi teikt, ka puse grūtniecības jau paskrējusi!"

 Patiesībā skaitot nedēļas tas neškiet tik daudz un man liekas, ka laiks līdz satikšanās brīdim ir vēls ilgs.Bet tie ir tikai vēl četri mēneši.Tas laiks pienāks nemanāmi.

 Izlasot šo teikumu ,ka esi jau piektajā mēnesī liek man saprast ,ka drīz būšu divu bērnu mamma un ,ka mana dzīve atkal pagriezīsies par 360 grādiem.

Atkal man būs jāmācās viss pa jaunam un šoriez jau tas būs mazliet grūtāk ,jo tagad sevi būs jasadala visiem trim ģimenes locekliem.Es zinu ,ka tā nebūs no vieglajām misijām bet man ir dzīves paraugs ,kas pierādijusi ,ka ir izaudzinājusi trīs bērnus un drīz būs ceturtais.

 Bet vai esmu gatava būt divu bērnu mamma? Patiesībā es vēl līdz galam neesmu pieradusi pie domas ,ka manī kāds dzīvo.Bet katri spērieni ko es jūtu ik dienu aizvien biežāk liek man saprat ,ka būsu gatava ,kad būs īstais laiks..

Laiks tikai man!

 Otrajā grūtniecības trimestrī jāvelta laiks sev. Ja esi ieplānojusi kaut kur aizbraukt vai doties ceļojumā, tad tagad to darīt ir īstais laiks.

 Jā tākā tūlīt kārtīgi varēsim baudīt vasaru un atpūsties no darba tad tiešām jāmēģina veltīt laiku sev..Aizvien vairāk un biežāk mani vīrieši mani sākuši lutināt un ļauj man biežāk pagulēt ilgāk un abi dodas kopīgos izbraucienos uz laukiem.Tad arī es varu sevi palutināt mājas apstākļos un mazliet iepriecināt.Patiesībā grūtniecības laikā es sevi varu iepriecināt ar mazumiņu.

Tu neēsi resna!Tu esi skaista grūtniece!20140528165159-45544.jpg

 Šajā nedēļā pieķēru ,ka puncis aug aizvien ātrāk un ierastās drēbes paliek pa mazu..Brīžiem kad škiet ,ka nav ko vilkt un viss ,kas tiek uzvilkts ir briezmīgs sabojā omu.Parasti ,kad drēbju izvēle man sabojā garīgo draugs mani mēgina mazliet paķircināt un uzlabot garīgo."Ak tu mans mazais mamutiņš"! Šis man vienmēr uzdzen smieklus,jo tajā brīdī tiešām tā jūtos.Bet protmas man ir jāpierod atkal pie šīm pārvētībām, kas notiek ar mani un jāizbauda viss mans atvēlētais laiks.

Tādas ir manas sajūtas šajā grūtniecības laikā.

Uz tikšanos citreiz.

Sintija un punča īrnieciņš.

Supersausins Supersausins 29. May 2014, 16:28 Zemeniic

Pateisiba nau daudz tā laika sev..parasti to laiku sev vari veltit kad mazais gul vai ari kad esmu viena majas..😉😉
Es meginu kert katru bridi un pavadiit kopa ar delinu lai vinam es nepetruktu..😉
Ar mazo punca irrniecinu mes runajamies visu laiku kad bralis ir blakus...tadejadi es vinam meginu pateikt ka vedera ir vel kads..😉