Vakcinacija pret ērču encafalītu.

24. May, 12:13 IlzeT IlzeT

Labdien!

Pēc 3nedēļam jātaisa 3 vakcīna pret ērču encafalītu, tas būs 12grūtniecības nedēļās. Vai tas ir droši? Dzivoju skaistā vietā pie meža, ērces arī mani mīl, bet nezinu kadi riski pastāv,ja vakcīna tiek uztaisīta. Ārste lika jautāt pošu kabinetā.

vartotojas123 vartotojas123 24. Apr 11:31

Siltuma pumpji gaisa-gaisa ir efektīvs un vides draudzīgs veids, kā apkurināt jūsu mājas vai uzņēmējdarbības telpas. Šī tehnoloģija ir raksturīga ievērojami zemākiem energijas izmaksu līmeņiem salīdzinājumā ar tradicionālajām apkures metodēm, jo tā izmanto dabīgo laika siltumu.

Tā kā gaiss ir bezmaksas un pieejams visur, siltuma pumpji gaisa-gaisa ir ekonomisks risinājums. Tie lieliski piemēroti gan jaunās būves, gan renovētās ēkās. Turklāt siltuma pumpji var tikt izmantoti ne tikai apkurei, bet arī dzesēšanai, tādēļ tie ir universāls risinājums visiem gadalaikiem.

Uzticieties mūsu pieredzei un zināšanām siltuma pumpju jomā! Mēs piedāvājam augstas kvalitātes un uzticamus siltuma pumpjus gaisa-gaisa dažādām vajadzībām. Sazinieties ar mums jau šodien, lai mēs varētu palīdzēt jums atrast labāko risinājumu jūsu apkures un dzesēšanas vajadzībām. Augstākie efektivitātes, uzticamības un klientu apkalpošanas standarti garantēti! https://klima.lt/k/silumos-siurbliai/oras-oras/