Piedāvāju iegādāties mazuļu zīdīšanas apmetņus!

29. Jun, 08:24 pandulaacis pandulaacis

Tu esi jaunā māmiņa, kas vasaras siltajā laikā labprāt uzturas ārpus mājām, apmeklē brīvdabas pasākumus, piknikus un dodas pastaigās uz parku? Tad Tev noteikti ir nācies saskarties ar ikdienišķu, taču mazliet mulsinošu dzīves situāciju - mazulis ir izsalcis, un Tev viņš tūliņ jāpabaro. Šāda situācija var Tevi piemeklēt arī lielveikalā vai kādā citā publiskā vietā! Un kā lai paslēpjas no garāmgājēju ziņkārīgajiem skatieniem un pārvar savu mulsumu?! 

Piedāvāju Tev sievišķīgus zīdīšanas apmetņus ar regulējamu lencīti ap kaklu, praktisku kabatiņu ikdienišķiem sīkumiem (piemēram, krūštura ieliktnīšiem!) un sievišķīgu apakšmalu ar volāniem! Skaisti, ērti, praktiski un droši - apmetnis rūpīgi noslēpj zem tā notiekošo intīmo procesu arī tad, ja mazulis ir jau liels. Apmetņi ir gan ar, gan bez pieskaņotiem maciņiem, kuros ērti ielikt salocīto apmetni.

pandulaacis pandulaacis 10. Aug 2013, 10:21

Joprojām pieejami!

pandulaacis pandulaacis 04. Jul 2013, 11:49

Aktualizēju!

pandulaacis pandulaacis 01. Jul 2013, 08:53 indrasniega

Barošanas apmetņi citviet pasaulē jau laiciņu ir izplatīta prece - par paraugu izmantoju jau redzētos modeļus, uzlaboju tos ar vairākām detaļām un izsecināju, ka šāds (brīvais) variants ir visērtākais, jo kā gan māmiņa, kas tur rokās mazuli, var apmetni vēl kaut kā sastiprināt? Bija ideja par tā sasiešanu aizmugurē, bet, testējot šādu variantu ar bērnu rokās, sapratu, ka māmiņai vienai pašai to izdarīt būtu ļoti pagrūti + ja apmetni sasien vispirms, kā lai zem tā iedabū bērnu?

Man pašai tā līdzība šķiet lielāka ar priekšautiem, nevis lakatiem - gan izmantotā materiāla (kas ir elpojoša kokvilna, nevis lakatiem visbiežāk izmantotie zīdveidīgie audumi), gan izskata dēļ. Ja tā padomā, arī visas šīs lacītes un priekšautiņi tie paši frotē dvielīši vien ir, bet tos taču visi pērk tik un tā un nekritizē? Un tad, ja es mēģinu cilvēkiem piedāvāt uzlabotāku lakata (kā Tu saki) versiju? Katrs ražotājs aizstāvēs savu preci un mana uzvedība šajā sakarībā ir absolūti normāla.

Par naudām runājot, jau tā piedāvāju maksimāli "draudzīgāko" cenu - pasūtot no ārzemēm, par tamlīdzīgu apmetni (bez jebkādiem makiem uzglabāšanai) jārēķinās ar vidēji 15 dolāriem + piegādes maksu.

Par pozitīvismu - ar to naudu nenopelnīsi 😀 Paldies par vēlējumiem!

pandulaacis pandulaacis 30. Jun 2013, 23:07 indrasniega

1. Lielākā daļa lakatu ir visai caurspīdīgi.
2. Lakatu parasti vienkārši uzsedz virsū. Vienīgi tad, ja lakats tiešām ir ļoooti liels, to iespējams kaut kā apsiet ap kaklu vai nostiprināt tamlīdzīgi. Savukārt piedāvātajiem apmetņiem esošā lence ap kaklu nodrošina tā nenoslīdēšanu no pleciem visnepiemērotākajā brīdī, un bērnu ir iespējams pabarot visdažādākajās pozās - sēdus, stāvus, guļus.

Un vispār - neredzu iemeslu taisnoties. Vienmēr būs ar kaut ko neapmierinātie, kas kritizēs citu cilvēku idejas un darbu tā vietā, lai mēģinātu izpausties paši.

pandulaacis pandulaacis 30. Jun 2013, 20:17 indrasniega

Kopā nestiprinās - apmetnis ir plats, taisnstūrveida un ļoti labi nosedz arī tik lielu mazuli kā, piemēram, viengadnieks. Nekāda papildu sastiprināšana (vismaz man pašai) neprasās, lai māmiņa un bērns varētu ērti kustēties.

29. Jun 2013, 23:53

jaa,loti forsa ideja! butu zinajusi atraak,noteikti tadu veeleetos! 😀 bet tagad zinasu,ko davinat draudzenei- jaunajai maaminjai!

pandulaacis pandulaacis 29. Jun 2013, 23:36 annijalise

Paldies!

annijalise annijalise 29. Jun 2013, 23:25 pandulaacis

mieru tikai pieru, es domāju ka atradīsies mammas, kas iegādāsies tavu roku darbu.
lai izdodas.

pandulaacis pandulaacis 29. Jun 2013, 22:57 kkikaa

... kuru lielāks bērniņš visai veikli nospārdīs nost 😀 Un būs pupi pa gaisu un bērnam saule acīs, un vispār visi ļoti apmierināti. Katrs cenšas nopelnīt, kā māk. Es šādi. Bet, zinot latviešu skopo dabu, laikam neizdosies.
😀

pandulaacis pandulaacis 29. Jun 2013, 22:28 Sarkangalvīte

Ak, jel, Renāt! 😃 Pastāv arī iespēja atgādāt savu audumu un sarunāt specpasūtījumu.

Pielāgojos vairākuma gaumei - ne jau visām patīk Ramšteini! 😀

pandulaacis pandulaacis 29. Jun 2013, 21:09

Nogādāšana Ziepniekkalnā vai Rīgas centrā - bezmaksas! 😀

pandulaacis pandulaacis 29. Jun 2013, 20:30

Visi apmetņi ir roku darbs!

Gatavoti un atrodas Jelgavā, taču iespējams tos nogādāt arī līdz Rīgai vai nosūtīt pa pastu.

tunciitis@inbox.lv

pandulaacis pandulaacis 29. Jun 2013, 20:28

Titulbildē redzamais apmetnis ar kabatiņu + maciņš = 10 LVL

Sarkanbaltais apmetnis ar kabatiņu un romantisku apakšmalu ar volānu (bez maciņa!) = 8 LVL

Romantiski puķains apmetnis ar kabatiņu un pieskaņotu maciņu = 10 LVL