Pārdodu-Pregnacare conception

25. Nov, 09:41 AgijaF AgijaF

Pārdodu Pregnacare Conception, varbūt kādai tas ir aktuāli uz doto brīdi. Nopirku veselu paciņu (30 tabletes), bet no tām izlietoju vien kādas 4-6gb. Veikala cena svārstās, apmēram, 9.00LVL, pārdošu pa 5,5LVL. Varam sarunāt tikties-Bauskā, Jelgavā.

Zvani: 28773595


Pregnacare conception

 

Speciāli sievietēm. Uztura bagātināšana veselīga bērna ieņemšanai.

 

Saudzīgi sabalansēts ar L-arginīnu, Inozitolu, vitamīniem un 400mcg folskābes

 

Uztura bagātinātājs

 

Ekspertu rūpes par ģimenes pieaugumu.

 

Ja vēlaties palikt stāvoklī, jums ir jāsagatavo savs organisms ar veselīgu dzīvesveidu un diētu, lai maksimāli vairotu iespēju veiksmīgai bērna ieņemšanai. Pregnacare conception formula ir radīta pamatojoties uz vispasaules pētījumiem, kas uzrāda, ka tieši šīs noteiktās vielas spēlē nozīmīgu lomu pilnvērtīgai uzturvielu rezervju veidošanai labai reproduktīvai veselībai.

 

Uzturvielu loma apaugļošanās procesā.

 

Saudzīgi sabalansēta un pilnvērtīga bio-elementu formula, ieskaitot sevī L-arginīnu un N-acetilcisteīnu, spēlē specifisku lomu normālas, veselīgas sievietes fertilitātē, palīdzot sagatavot dzemdes kakla gļotādu spermatozoīdu nokļūšanai pie olšūnas.

 

Rekomendētais folskābes daudzums.

 

Pregnacare conception nodrošina ar 400 mg folskābes, kam ir svarīga loma augļa nervu sistēmas izveidē un tieši šāda deva ir  Pasaules Veselības Organizācijas rekomendēta grūtniecības periodam jau no augļa attīstības pirmajām dienām.

 

Sievietes reproduktīvā veselība.

 

Arī vitamīni B6 un B12, inozitols un cinks ir svarīgi sievietes reproduktīvai veselībai. Dabīgais antioksidants vitamīns E palīdz aizsargāt ģenētisko materiālu no brīvo radikāļu iedarbības.

 

 

 

Lietošana:

 

Pa vienai tabletei dienā galvenās ēdienreizes laikā, uzdzerot glāzi ūdens vai vēsa dzēriena. Nesakošļāt. Nelietot tukšā dūšā. Nepārsniedziet ieteicamo diennakts devu. Neizmantojiet uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju.

Ražotājs: Vitabiotics Ltd.,1 Apsley Way, Londona, Lielbritānija

 

 

 

Sastāvs:

 

Viena tablete satur:

 

 

IDD % *

L-arginīnu

100 mg

**

Inozitolu

50 mg

**

N-acetilcisteīnu

50 mg

**

Betakarotīnu

3 mg

**

Vitamīnu D3

15 µg

300

Vitamīnu E

30 mg

300

Vitamīnu C

90 mg

150

Tiamīnu (Vitamīns B1)

8 mg

571

Riboflavīnu (Vitamīnu B2)

5 mg

313

Niacīnu (Vitamīnu B3)

20 mg

111

Vitamīnu B6

10 mg

500

Folātus

400 µg

200

Vitamīnu B12

20 μg

2000

Biotīnu

150 μg

100

Pantotēnskābi

6 mg

100

Dzelzi

14 mg

100

Magniju

60 mg

20

Cinku

15 mg

100

Jodu

140 µg

93

Selēnu

50 µg

**

Varu

1000 μg

**

 

 

 

 

* IDD – ieteicamā diennakts deva, ** - IDD nenosaka

 

Sastāvs: Betakarotīns (naturālu karotinoīdu maisījums), Vitamīns D3(holekalciferola formā), Vitamīns E (skābā D-alfa-tokoferilsukcināta formā), Vitamīns C (askorbīnskābes formā), Vitamīns B1 (tiamīna mononitrāta formā) Vitamīns B2 (riboflavīna formā), Vitamīns B3 (nikotinamīda formā), Vitamīns B6 (piridiksīna hloraīda formā), Folāti (pteroilmonoglutamīnskābes formā), Vitamīns B12 (ciānkabolomīns), Biotīns (D-biotīna formā), Pantotēnskābe (Kalcija D-pantotenāta formā), Dzelzs (fumarāta formā), Magnijs (oksīdu formā), Cinks (sulfātu formā), Jods (kālija jodīdu formā), Selēns (nātrija selenāta formā), Vars (sulfātu formā).

 

Palīgvielas: maltodekstrīns (apjoma palielinātājs), hidroksipropilmetilceluloze, mikrokristāliska celuloze, akācijas sveķi (biezinātāji), magnija stearāts, stearīnskābe, silīcija dioksīds(pretsalipes vielas).