iesnas...

28. Jan, 01:00 santaaa03 santaaa03

Labdien!! Man ir tāds jautājums.. manai 1 mēnešu vecai meitiņai ir tā kā iesnas- ārā pa deguntiņu nekas nenāk, bet iekšā tādi trokšņi :(!!Reizēm viņai pat elpot grūti-iekšā pilnīgi tā kā burbuļotu!!! ģimenes ārsts iteica lai pilinu viņai savu pienu degunā, bet tas neko lelīdz.. varbūt kāda var kaut ko ieteikt, vai arī  padalīties ar savu pieredzi..

jolanta.asti jolanta.asti 29. Jan 2014, 10:10

man puikam ar liekas ka ir krekšķis deguntina, bijam pie dakteres teica lai neuztraucos, ka mumus klimatam tas ir normali, lai palidzetu japilina burkanu suliņa deguntina mums pa vienu dienu kā ar roku noņēma iesnas, dabigs lidzeklis un nekadas ķīmijas

annijalise annijalise 29. Jan 2014, 09:14

kad mazā bija ļoti maza, tad mēs arī reizēm papilinājām jūras udenīti, un tad ar sūknīti, jo man tie troksnīsi nepatika.
katrā ziņa es domaju ka tas jau nebija nekādas iesnas vnk pretrekacija, pret puteklīsiem gaisā.

enitsirk_2012 enitsirk_2012 28. Jan 2014, 15:45

Iespējams, ka tās nemaz nav iesnas. Man arī likās, ka mazajai ir grūti elpot, ka viņa visu laiku urkšķ un krāc, vedu pie LORA - man pateica, ka līdz gadam varu nesatraukties par tādām lietām, jo mazais aug un tur viss attīstās, tāpēc var likties, ka mazais krāc.
Ja ir iesnas, tad nu kā jau citas mammas raksta, ka Humer ūdens, sūknītis, pašas piens. Kamēr nav atzinums no ārsta, ka tās ir iesnas, neko lieku nevajadzētu lietot. 😉