Iesakiet ģimenes ārstu !

23. Jul, 07:14 AismaA AismaA

Man meitiņai 5 mēneši. Vēlos barot bērnu pēc Bērna Vadītās Ēšanas principiem. Esmu gana daudz redzējusi bērnus kam tas izdodas, lasījusi grāmatu, krājusi informāciju. Paratiski - viņa to jau spēj, atskaitot to ka neprot pati sēdēt (viens no galvenajaiem pamatprincipiem)

Mazuli baroju ar pudelīti. Sakarā ar šo sākušās problēmas ar mūsu ārstu - neatbalsta BVĒ izvēli. Nosauca pat mani par modes upuri.

Pēdējā mēneša laikā nebija pagusies par ne cm (65CM) un pieņēmās tikai par 100g. Tas neesot slikti, bet ārste saka ka obligāti vajagot dot putras, biezeņus lai ātrāk atradinātu no maisījuma. Bērns jūtās labi, atskaitot ikdienas niķīšus. Nekas neliecina ka viņa būtu badā vai ka dotu ēst par maz. 

Ļoti ļoti būtu pateicīga ja jūs varētu man ieteikt kādu ārstu/pediatru, kas mūs varētu pieņemt, kas atbalstītu izvēli (tieši par BVĒ) un arī palīdzētu šai sakarā.

AismaA AismaA 24. Jul 2013, 10:01

Jā! tas būtu ļoti jauki! 😀 Liels paldies jau iepriekš! 😀
Ja nevēlaties publiski - te būs ēpasts - aisma.silina@gmail.com

AismaA AismaA 24. Jul 2013, 09:55

Brauktu kaut uz Juglu ja tas būtu labs speciālists kurš mūs atbalsta un saprot...

AismaA AismaA 24. Jul 2013, 09:54

Mana tagadējā daktere atrodas pie Origo. Tāpat sanāk ceļā pavadīt ~45min.
Mēs uz pudeli pilnībā pārgājām arī 2.5 mēnešos. Viņa jau 4 mēnešos spēja viskautko paņemt un ielikt mutē. Esmu devusi jau dārzenīšus tā spēlējoties - gabali pat jau pamperī nonāk - tas man šķiet nozīmē ka viss ok ar to būs. Tagad tikai jāsagaida kad viņa sēdēs un tad varēsim pilnībā ēst paši.
Problēma tajā kā pēdējā mēneša laikā viņa nepaaugās ne par cm, un svars arī tikai 100 g klāt. Daktere teika ka neesot tas slikti, bet tomēr vēlas spiest uz tām putrām/biezeņiem. Mums domas nesaskan tajā ka viņa uzskata ka vajag viņai ēst, bet pēc BVĒ viņai vēl nevajag. Nākamā svēršana tāpēc nozīmēta jau pēc 2 nedēļām. Es līdz tam jau vēlētos atrast kādu jaunu speciālistu pie kura pāriet.

AismaA AismaA 24. Jul 2013, 09:08

Imantā.