Bērniņa attīstība

15. Mar, 07:29 Vēsma Vēsma Vēsma Vēsma

Sveikas.

Lieta tāda, ka mazais ātri visu sācis darīt.

Pirmajā mēnesī jau stabili varēja pacelt galviņu un noturēt to,

otrajā jau no vēdera apveltīts uz muguru,

trešajā jau vēlās no muguras uz vēderu,

ceturtajā līda kā partizāns un cēlās uz celīšiem pie gultas, piektajā jau rāpoja un pie visa kā cēlās kājās, sestajā jau staigā turoties pie lietām un prot nolaisties lejā pats.

Gribēju vaicāt vai ir kādai mammai bijis bērniņš kurš ātri sācis visu darīt, vai tas neietekmē bērniņa veselību, kauliņus?

vartotojas123 vartotojas123 28. Apr 11:32

Mums ir plašs augstas kvalitātes vasaras riepu piedāvājums, kas piemērotas dažādu automobiļu veidu un vajadzībām. Neatkarīgi no tā, vai jums nepieciešamas riepas mazajam pilsētas automobilim, ceļu automobilim vai lielam visuļķi, mums ir risinājums, kas atbilst jūsu gaidām.

Mūsu Izvēle:

Uzticami Zīmolu Riepas: Mēs pārdodam tik labi zināmu riepu ražotāju produkciju, kuras kvalitāte un drošība ir apstiprinātas ilgtermiņa pieredzes un klientu atsauksmju dēļ.
Dažādi Izmēri un Modeļi: Neatkarīgi no jūsu automobiļa izmēra vai modela, mums ir riepas, kas atbilst jūsu vajadzībām. Dažādi izmēri un protektora raksti garantē, ka atradīsiet ideālu kombināciju jūsu ceļošanas prasībām.
Lieliska Piemērošanās Ceļa Apgabalos: Mūsu vasaras riepas tiek izstrādātas, ņemot vērā dažādas ceļa apstākļu prasības, nodrošinot stabilu saķeri, ilgstošu izmantošanu un drošu braukšanu pat ekstremālos klimata apstākļos.
Kāpēc Vērts Pirkt No Mums?

Kvalitātes Garantija: Visas mūsu pārdotās riepas ir pārbaudītas un apstiprinātas, lai atbilstu augstiem drošības un efektivitātes standartiem.
Daudzgadu Pieredze: Mēs esam uzticams automobiļu aksesuāru un detaļu partneris, ar daudzgadu pieredzi un klientu uzticību.
Lielisks Apkalpošanas Līmenis: Mūsu draudzīgais un profesionālais apkalpošanas personāls vienmēr ir gatavs palīdzēt jums atrast piemērotu risinājumu jūsu vajadzībām.
Sazinieties ar mums jau šodien!

Nepalaidiet garām iespēju iegādāties augstas kvalitātes vasaras riepas par konkurētspējīgu cenu! Sazinieties ar mums jau šodien, lai uzzinātu vairāk par mūsu piedāvājumiem un uzticētos savas ceļojumu drošībai un komfortam. https://www.pirkitpadangas.lt/lengvuju-automobiliu-padangos/vasarines-padangos