Alerģija, vēdera izeja.. Lūdzu, padalieties ar pieredzi.

24. Jan, 11:49 Lauma Lauma

Labdien, mīļās māmiņas!

Manai mazulītei (5 mēneši) ir problēma ar vēdera izeju. 

Sākumā devu Aptamil nr.1, pēc kāda laika parādijās sausi pleķi kuri ar laiku sāka plaisāt un palika sārti. Vēdera izeja bija sinepju krāsā ar skābu smaku. Tad sāka parādīties zaļas gļotas...stāstiju dakterei, viņa izrakstīja Zyrtec, smērēt uz pleķīšiem Elocon un Aptamil allergy care. 

Nu, devu kādas divas nedēļas to Aptamil allergy care, biju šokā, jo fēces bija gaiši pelēkas ar zaļam gļotām un šķidras. Domāju, ka laikam no firmas Aptamil maisijumiem ir alerģija.

Tagad trīs dienas atpakaļ vīrs nopirka Frisolac gold Pep( ar viegli izteiktu govs piena olbaltumvielu alerģiju), bet fēces ir tumši zaļipelēkas pabiezas ar sīkiem baltumiņiem, vairāk nav tik šķidrs vēders kā bija. Vēders iziet 2x vai 3x dienā. Pati viņa ar dzīvi apmierināta, bet man gan tas neliekas īsti normāli.. Nesaprotu, kur ir problēma, jo nevienai no pazīstamām tā nav bijis...

P.s. Līdz gandrīz 3mēn baroju ar krūti, bet pēc tam piens pazuda.. līdz 4mēn nekādu problēmu ar maisijumu mazajai nebija, tagad nesen tikai parādijās.

Vai kādai no Jūsu bēbīšiem tā ir bijis?

 

Lauma Lauma 01. Feb 2019, 17:27

@grasmane99
Piebarot sāku 4mēn. Kad gājām pie dakteres, viņa lika pārtraukt piebarošanu, lai pāriet tie sausie pleķīši uz ādas..
Tagad viss kārtībā. Vainīgs tiešām bija tieši firmas Aptamil maisijums. Jau nedēļu atsākām piebarošanu. 😉

grasmane99 grasmane99 31. Jan 2019, 18:57

Neesat sākusi piebarot ar putrām un biezeņiem ? Tad parasti vēdera izeja ir citā krāsā .