4gadnieka slinkums

21. Oct, 08:09

Sveiki miljas mamminjas!

Velejos ar Jums parunat par man sapigu temu.

Manam delinam ir 4gadinji nu jau driz bus 5,bet lieta  ir tada ka vins ir slinks uz koncentresanos un nevelas majas macities ka Jus savu bernus pamudiniet uz burtinju macisanos un rakstisanu.

ejam bernudarza jau gadu un lidz sim viss ir bijis kaut cik kartiba ,bet lieta tada ka vins uz sitienu atceras burtinju un tad kad prasa pec  britina kas tas par burtu atbild nepareizi.

Vienkarsi velejos parunaties ar kadu mamminu varbut kadai ir lidziga situacija un varetu dalities ar manim savam pieredze!

paldies jau ieprieks un gaidisu Jusu ieteikumus.

Ar cienu Sigita

24. Oct 2013, 19:07

princesemince,tev pilniga taisniba jo manliekas ka mans delinjs vnk ir iespitejies pret visu un nevelas neko darit,bet labprat uzzinasu par sim terapijam kas un kaa ir..Un pie bernu psihologa ari vajadzetu aizvest jo tik tiesam vinjam koncentresanas ir tikai isu bridi,kaut ari veletos lai vinjs koncentrejas ilgaku bridi..😀
Paldies tev par ieteikumu 😉

princesemince princesemince 23. Oct 2013, 09:49

Vai arī audzinātāja bērnudārzā norādījusi uz kādām problēmām ar koncentrēšanos un atmiņu? Ja šo visu norāda audzinātāja, tad šādā vecumā bērnu var jau aizvest pie bērnu psihologa, kurš noteiks, vai bērna attīstība atbilst vecumam, kā arī iespējams aizvest uz vismaz dažiem smilšu terapijas apmeklējumiem. Varbūt bērns visu zina un visu prot, tikai viņam ir citas, emocionāla rakstura nebūšanas, kuras vajag parisināt, bet kuras mēs kā vecāki vienkārši iedomāties nespējam. (Es te tikai tā prātoju 😀)

22. Oct 2013, 13:43

nju ja ta ir laba ideja paldies Tev liels😀Zinosu ka mums veicas..😀

22. Oct 2013, 11:35

sis nu ir mans mazais slinkuminjs..😀

22. Oct 2013, 10:02 Aniya

Tur jau ta lietinja ka vinjs uzraksta vardu pirmaja bridi vinjs atceras gan pirmo burtu u.t.t.... bet pec kadam 10min atkal nekaa...
varbut variet ieteikt kur varetu but labs logopeds,jo kur mes velejamies iet tur logopeds ir tik pieejams no janvara.☹ baigas rindas...
un par atminas trennesanu ir laba doma bus janoperk vai pasiem jauztaisa ta vinjam domaju bus interesantaak 😉
Mums darzina jau ari ir logopeds bet tik vienreiz nedelja un cik ta tur tiek veltita ta uzmaniba berninam kadas 10-15min nedelja un tas ir smagi par maz..ta luuk man iet..
vnk velos parunaties ar kadam mamminam izstastit savu probleminju un lai man kaut vai morali atbalsta..😀

21. Oct 2013, 22:32

mums jau tiesi tada pati situacija ir masinai ir tikai 10menesisi un ja bralim uznak tada velme kaut ko padarit ta masinja ir ar lielu interesi klat..
Bet ko tu vareetu ieteikt ka vinjam likt macities burtinju vai vislabakais variants ka likt vinam trenet atminu,jo pedejai variants ir tads ka vinjam jaapgust burtinji un jacensas jau savilkt zilbites,bet vinjs to nevelas it seviski ja es vinjam to ludzu!!
Ja ne tad pedejais variants ir logopediskais darzinjs ilguciema,bet to es nevelos jo tur ir dazadi bernini gan ar kermena kustibam un ari tadi kuri vel 4gadu vecuma neruna neko un lidz ar to vinju sie berninji vel vairakietekmes...
tapec velos lugt citu mamminu viedokli par sim lietam un ka koncentret mazajam uzmanibu uz svarigajam lietam kas but nepieciesamas darzinjam!!