Mammas pati neticēju pirms neizmeģināju ! :)

20. Sep, 05:31

Šweikas gribu padalīties pieredzē , ilgi domāju vai uzsākt šādu diskusiju bet varūt jums interesēs :) Runa ir par Kafiju , tātad man bija pamatīgs celulīts uz kājām , izlasiju internetā par kafiju un domaju japameiģina ;) Novāriju kafiju ar biezumiem un nedēļā 3-4 reizes kārtīgi izberzēju ciskas , dažkārt pieliku klāt medu lai nebirst nost , berzēju un izspaidiju kājas un šodien skatos ir manami diezgam lieli uzlabojumi celulīts palicis ir tikai ja saspiez kāju bet arēji tas redzams nav :) Un iesaku arī sejai , sajaucu jēlu olas dzeltenumu ar ka'fijas biezumiem (nenovārītiem) izmantoju ka skrubi ari kadas 3 reizes nedēļa un arī melnie riebekļi ir kā nebijuši , pie tam man ar adu bija lielas problēmas sejai un pumpas ari pazudušas varbūt kada pirms Menstruācijām uzmetas bet ta tīra seja ! :) Super ! Tikai padalos pieredzē !

21. Sep 2012, 11:23

Es vienmer esmu tirijusi ar aukstu.

21. Sep 2012, 11:12

Ja tas gan ! Un ta smarza pec kafijas mmm !

EWA es zinu ka balti zobi paliek ari tad ja tira zobus bet auksta udeni nevis silta ! 😀

21. Sep 2012, 10:48

a par to ka soda kopaa ar laimu vai cintronu balina zobus neesat dzirdejusas?Esmu youtube redzejusi,bet neesmu megianajusi...

princesemince princesemince 20. Sep 2012, 19:00

pretcelulīta krēmu sastāvos jau arī kofeīns klāt, kā aktivizējošā viela.

20. Sep 2012, 17:59

Oho jaizmeigina bus vel klat sim visam ! Ktaik pati par kafijas pupinju nepalieku ! 😃

20. Sep 2012, 17:31

Šweikas gribu padalīties pieredzē , ilgi domāju vai uzsākt šādu diskusiju bet varūt jums interesēs 😀

Runa ir par Kafiju , tātad man bija pamatīgs celulīts uz kājām , izlasiju internetā par kafiju un domaju japameiģina 😉 Novāriju kafiju ar biezumiem un nedēļā 3-4 reizes kārtīgi izberzēju ciskas , dažkārt pieliku klāt medu lai nebirst nost , berzēju un izspaidiju kājas un šodien skatos ir manami diezgam lieli uzlabojumi celulīts palicis ir tikai ja saspiez kāju bet arēji tas redzams nav 😀 Un iesaku arī sejai , sajaucu jēlu olas dzeltenumu ar ka'fijas biezumiem (nenovārītiem) izmantoju ka skrubi ari kadas 3 reizes nedēļa un arī melnie riebekļi ir kā nebijuši , pie tam man ar adu bija lielas problēmas sejai un pumpas ari pazudušas varbūt kada pirms Menstruācijām uzmetas bet ta tīra seja ! 😀 Super !

Tikai padalos pieredzē !