Potenciālās aukles - atsaucieties!

Pirmkārt, varat šeit ievietot savus sludinājumus, ja meklējat auklītes darbu! Taču tas vēl nav viss - mēs zinām, ka tagad būs diezgan daudz auklīšu, kas meklēs darbu un Māmiņu klubs piedāvā jums tādu iespēju,ka jūs ne tikai ievietojat sludinājumu, bet arī uzrakstat uz redakciju savu darbības aprakstu, ko protat, kāda esat, kādas ir jūsu priekšrocības un mēs uztaisīsim sludinājumu arī Māmiņu kluba portālā un publicēsim interviju ar Jums! Šo interviju varēs izlasīt visi mūsu Kluba biedri! Ja esat aukle - darba meklētāja, nekautrējieties, rakstiet šeit un arī redakcija@maminuklubs.lv, lai vienotos par interviju!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 03. Aug 2009, 12:18

Pirmkārt, varat šeit ievietot savus sludinājumus, ja meklējat auklītes darbu! Taču tas vēl nav viss - mēs zinām, ka tagad būs diezgan daudz auklīšu, kas meklēs darbu un Māmiņu klubs piedāvā jums tādu iespēju,ka jūs ne tikai ievietojat sludinājumu, bet arī uzrakstat uz redakciju savu darbības aprakstu, ko protat, kāda esat, kādas ir jūsu priekšrocības un mēs uztaisīsim sludinājumu arī Māmiņu kluba portālā un publicēsim interviju ar Jums!

Šo interviju varēs izlasīt visi mūsu Kluba biedri!

Ja esat aukle - darba meklētāja, nekautrējieties, rakstiet šeit un arī redakcija@maminuklubs.lv, lai vienotos par interviju!

13. Feb 2009, 08:52

ko jūs darat.

11. Oct 2007, 11:17

Paldies, ļoti jauka pasaka ar tik mīļu humoru un nomierinošu saturu!Turpmāk to stāstīšu arī savai māsiņai
Starp citu, arī man labi padodas sacerēt pasakas, tāpēc mums nebūtu slikti iepazīties un rast kopīgu valodu.

03. Feb 2006, 16:07

Bet ko lai domā pēc raksta 36,6 žurnāla jaunajā nummurā? Tā vien šķiet, ka ar potēm mēs nodarām bērnam tikai pāri. Kā tad ir labāk, potēt vai nepotēt?