Pirmā reize sporta ratos.

14. Dec, 06:58

Sveikas, māmiņas! Padalieties pieredzē - kad un kā sākās jūsu mazuļu pirmā pieredze ar ratu sporta daļu. It kā laiks drīz atļaus, tapēc nezinu kādu reakciju gaidīt. Galu galā ziema... :)

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 29. Dec 2010, 22:32

Lielo meitu ieliku sporta daļā neilgi pirms gada.
Mazāko mēģinājām mazliet pāri 7 mēnešiem,bet tomēr neliekam,jo laukā ir vēss un nav īsti silti 😉
Gaidīsim pavasari.

princesemince princesemince 17. Dec 2010, 16:03

kachina, domāju, ka pietiks arī ar kombi un konvertu 😀

15. Dec 2010, 12:02

Nu mēs pārgājām 6 mēnešos uz sporta daļu, jo kulbā vienkārši vairs neietilpām. Meitiņa bija no līdz 😃 Un vēl kombinezons, tad rociņas nevarēja gar sāniem nolikt 😃 Pārgājām uz sporta daļu. Lieku guļus pozīcijā. Mazā apmierināta 😀 Nu un viens + mums sporta daļai ir tāds, ka es varu viņu likt pret sevi. Nu sanāk, ka viņa tā pat kā kulbā guļot, skatās uz mani un nekādi vēji netiek klāt.

princesemince princesemince 15. Dec 2010, 08:46

man bija nemierīgais bebis, bet izrādījās, ka viņš kulbā grib uz vēdera gulēt, nevis uz muguras 😉 kā to apjēdzu, atrisinājās problēma ar raudāšanu ratos. un tik mazi jau tomēr laukā uzreiz aizmieg. ap gadu jau tik tā sanāk, ka visa pastaiga bērnam notiek nomodā.

14. Dec 2010, 23:37

ahaa, atceros ka registrejos gribeeju buut persiks-bet aiznjemts bij,ta reku mans niks 😃
sporta dalja patiks tiem nemierigakajiem bebjiem-kam gribas redzet kas apkart notiek un kas nav miera ar to,ka jagulj kulba un jaskatas debesis 😀 mums ta bij- kaa iesaku sporta dalju lietot, nav vairs variantu-viena roka bebis-ar otru roku ratus stumju! siltuma un veja aizsardzibas delj-protams kulba labaka,kamer der. un ikdienaa daru tapat kaa raksta mammanikola.

princesemince princesemince 14. Dec 2010, 19:13

manam pirmā reize bija 9 mēnešos, kad mēnesi kā bija iemācījies sēdēt, taču nepatika sēdus pozīcija, liku guļus. pēc pusotra mēneša tik sāka atļaut, ka lieku sēdus.

14. Dec 2010, 19:05

Mana saulīte pirmo reizi brauca sporta ratos 7 mēnešos! Viņai dikti patika, smaidīja, vēroja visu apkārt, taču beigās aizmiga! 😀

14. Dec 2010, 18:58

Sveikas, māmiņas!
Padalieties pieredzē - kad un kā sākās jūsu mazuļu pirmā pieredze ar ratu sporta daļu. It kā laiks drīz atļaus, tapēc nezinu kādu reakciju gaidīt. Galu galā ziema...
😀