kā jums ar miedziņu?

13. Mar, 11:23 avene* avene*

Čau, mammas! Esmu grūtniecības 3.trimestrī. Dzirdēju, ka šajā laikā neesot ieteicams gulēt uz muguras. Bet man tieši tā patīk vislabāk...:( Kad ilgi guļu uz muguras jūtu, ka vēders kļūst tāds cietāks, bumbīgāks, uz tualeti ar biežāk savajagas. Bail, ka guļot uz muguras, nenodaru pāri bērniņam, lasīju ka tāda gulēšana nospiežot kaut kādus svarīgus asinsvadus. Vislabāk esot uz kreisajiem sāniem. Līdz ar to naktī tāds nemierīgums - vai tikai atkal neesmu pa miegam par daudz uz muguras gulējusi. Daudz vairāk sanāk mosties nakts laikā. Man ārste ieteica vīgriežu tēju mierīgākam miegam. Kā jums ar miegu?

22. Apr 2010, 13:11

kā es paguļu vienkārsi uz saniem-viss,mugura sāp.
un uz muguras tas pats variants,sanāk vien mana pozicija uz pusvēdera😃

09. Apr 2010, 11:05

Lai vai kā-jāguļ tā,kā ir ērti😀
Man ērti arī ir uz punča,bet es kaut kā iemanījos visu laiku grozīties un tā kā amn mājās mazi kucēni,viņi mani ir izskolojuši gulēt pa biščītim un biezi mainot pozīcijas😀
Bet spilvens starp ceļiem palīz ideāli.
uz beigām arī ērti ir,ja pie mugurs vīŗs guļ vai vēl vienu spilvenu pieliek-tas ideāļi balsta😀

17. Mar 2010, 11:08

Man vispār smagi iet ar gulēšanu. Pirms grūtniecības gulēju, praktiski, tikai uz vēdera...dažreiz uz pāris minūtēm naktī pagriezos uz sāniem....uz muguras vispār nevarēju pagulēt. Nu un kā paliku stāvoklī jau no paša sākuma bij problēmas. Zināju, ka nedrīkstu gulēt uz punča, tādēļ gulēju uz sāniem....Bet kā pagriežos uz sāna, tā momentā pārveļos uz vēdera 😃 Un tā vēljoprojām. Tagad mums 30 nedēļa. Guļu uz labā sāna( tā man ir ērtāk), starp kājām lieku spilvenu vai segu, tas vismaz neļauj man velties uz vēdera 😀 Bet mazajam nepatīk, ka guļu uz labā sāna, viņam tur kājeles ir un ta šis man sāk spiest atpakaļ 😃 Uz kreisā sāna ilgi nevaru nogulēt, labi ja kādas 10 min. Bet uz muguras guļot ļoti ātri sāk trūkt elpas un krietni biežāk vajag uz labierīcībām 😀

13. Mar 2010, 22:41

man bija loti labs miegs tik uz Vc ik pec 1 st vajadzeja uz muguras nevareju gulet jo krustos spieda.karsti gan visu laiku bija.

13. Mar 2010, 11:23

Čau, mammas!
Esmu grūtniecības 3.trimestrī. Dzirdēju, ka šajā laikā neesot ieteicams gulēt uz muguras. Bet man tieši tā patīk vislabāk...☹ Kad ilgi guļu uz muguras jūtu, ka vēders kļūst tāds cietāks, bumbīgāks, uz tualeti ar biežāk savajagas. Bail, ka guļot uz muguras, nenodaru pāri bērniņam, lasīju ka tāda gulēšana nospiežot kaut kādus svarīgus asinsvadus. Vislabāk esot uz kreisajiem sāniem. Līdz ar to naktī tāds nemierīgums - vai tikai atkal neesmu pa miegam par daudz uz muguras gulējusi.
Daudz vairāk sanāk mosties nakts laikā. Man ārste ieteica vīgriežu tēju mierīgākam miegam.

Kā jums ar miegu?