izklaides bērnam ziemas periodā Cēsīs

30. Aug, 02:17 princesemince princesemince

neesmu iedzimtā cēsiniece, tādēļ neko daudz nezinu par vietējām pulcēšanās iespējām mazuļiem pēc gada vecuma, kuri vēl nav tikuši vai nav aizgājuši bērnudārzā. tā kā tuvojas arvien vairāk pastaigām nepiemērots laiks un izskatās, ka visai drīz 3h no vietas laukā pavadīt būs diezgan neiespējami, varbūt kāda vairāk vietējā māmiņa var ieteikt, kādas izklaides varētu bērnam piedāvāt? šobrīd zinu tikai 2 iespējas - RPIVA nodarbības mazuļiem 1x nedēļā un vešanu uz peldbaseinu Priekuļos. ko vēl varētu pasākt un kur aiziet tepat?

princesemince princesemince 09. Sep 2010, 21:25

nea, neesmu gan sākusi vest. šobrīd ir sākušās vēl dažādas nodarbības Cēsīs (patiesībā no šodienas sākās). tā ka rādās - būs jau gandrīz katrai dienai kas savs, kamēr budžets ļaus.
vispār jau es gaidu, kad jaunajā bērnudārzā atsāks darboties baseins, jo tas mums pie mājām, nebūtu lieka braukāšana jātaisa.

princesemince princesemince 08. Sep 2010, 16:05

hm, šeit tiešām nav nevienas mammas no Cēsīm vai Cēsu apkārtnes? ☹

princesemince princesemince 31. Aug 2010, 20:13

der arī ieteikumi par Siguldu un Valmieru, vai kādu citu vietu 40km radiusā no Cēsīm 😀

princesemince princesemince 30. Aug 2010, 14:17

neesmu iedzimtā cēsiniece, tādēļ neko daudz nezinu par vietējām pulcēšanās iespējām mazuļiem pēc gada vecuma, kuri vēl nav tikuši vai nav aizgājuši bērnudārzā.
tā kā tuvojas arvien vairāk pastaigām nepiemērots laiks un izskatās, ka visai drīz 3h no vietas laukā pavadīt būs diezgan neiespējami, varbūt kāda vairāk vietējā māmiņa var ieteikt, kādas izklaides varētu bērnam piedāvāt?
šobrīd zinu tikai 2 iespējas - RPIVA nodarbības mazuļiem 1x nedēļā un vešanu uz peldbaseinu Priekuļos. ko vēl varētu pasākt un kur aiziet tepat?