Barošanas krēsliņi

05. Jan, 12:59

Mīļās mammītes, atkal jautāju Jums. Kādu barošanas krēsliņu labāk izvēlēties, jo izvēle atkal ir tik milzīga, ka acis ņirb. :D Kāda ir Jūsu personīgā pieredze? Paldies! :)

05. Jan 2011, 13:49

Es arī par Chicco Polly. Ļoti ērts mazajam, vairākas pozīcijas, pēdējā sanāk gandrīz pusguļus. Vieglo kopjams.
Kad mazais jau paaugas, tad noņemama paplāte un var krēslu likt pie kopējā galda, jo regulējams ir tikai muguriņas atbalsts, bet arī krēsliņa augstums, kas atļuj pieskaņot dažādiem galdiem un bērniņa vecuma.
Man pluss vēl likās ritenīši, mazo ar visu "auto "var pārvietot sev līdzi uz citām telpām 😀

princesemince princesemince 05. Jan 2011, 13:38

mums ir Chicco Polly Magic. ņēmu tādēļ, ka piebarot plānoju uzsākt no 6 mēnešiem, bet bērns nesēdēja. bet vispār pirku jau kaut kad, kad bērnam bija mēneši 3, jo viņš nelaida mani no acīm ārā, taču mājās šis tas jāpadara, piemēram, trauki jāmazgā, ēst jātaisa, pašai no rīta mute jāmazgā, mati jāmazgā, tad nu liku viņu tajā krēslā sev visur blakus. šūpuļkrēsliņu nepirku, jo tas derēja līdz salīdzinoši maz kg, bet bērns auga svarā strauji. un barošanas krēsls tomēr der ļoti ilgi. tā kā ir tik liela paplāte, droši var uzlikt lielo papīra lapu, iedot krāsošanas piederumus un neuztraukties, ka kaut kas mājās būs traki netīrs. paplāti pēc tam zem dušas, krēsla pārvalku - arī, bērnu - arī, bet kopumā visi apmierināti 😀

05. Jan 2011, 12:59

Mīļās mammītes, atkal jautāju Jums. Kādu barošanas krēsliņu labāk izvēlēties, jo izvēle atkal ir tik milzīga, ka acis ņirb. 😃 Kāda ir Jūsu personīgā pieredze?
Paldies! 😀