Tommee Tippee Sangenic miskaste

09. Jan, 09:35 zacc zacc
Nu jau trīs mēnešus lietoju Tommee Tippee Sangenic autiņbiksīšu miskasti, ko ieguvu Māmiņu kluba blogu konkursā. Balva bija pārsteigums, tas bija mans pirmais raksts šeit, un man pašai tas nešķita diezcik izdevies, taču miskaste tomēr nonāca pie manis! Paldies Māmiņu klubam!

Kopš tik daudz laika sanāk pavadīt mājās, ļoti novērtēju dažādus sīkumus, kas nav gluži pirmās nepieciešamības lietas, tomēr padara dzīvi ērtāku. Šāda miskaste nav pirmās nepieciešamības lieta, tomēr nenoliedzami lielisks palīglīdzeklis laikos, kad visvienkāršāko ikdienas darbību veikšana kļūst par zināmu pārbaudījumu, jo ir mazs auklējams čīkstulis vai kustīgs, pieskatāms ložņātājs.

Novietoju to vannasistabā pie izlietnes, kurā mazgāju bērnam dibenu. Bērnu turu uz vienas rokas, turpat vannasistabā novelku "kakubiksi" un uzreiz to arī varu iebāzt miskastē. Iepriekš nācās speciāli nest uz virtuves miskasti - lūk, it kā sīkums, taču man likās apgrūtinoši. Citas pietiekami lielas miskastes, ko varētu turēt vannasistabā, nebija, un neplānojām tādu ieviest, jo mums vannasistabā ir diezgan slikta ventilācija, būtu slikts gaiss.

Sākumā gaidīju, kad izbeigsies maisiņš un varēs miskasti iznest. Tā arī nesagaidīju, un, khemm, ... nācās lūgt vīram, kurš izturīgāks pret nelabām smakām, to izvākt. Tiklīdz pavēra vāku un sāka kustināt, uzvēdīja smaka kā slikti uzturētā ķemertiņā :D Kaut no ārpuses neko tādu nevarēja manīt vispār! Izrādās, ka maisiņš tajā ir tik garš, ka pietiek ļoti ilgam laikam, vairāk nekā mēnesim. Vienkārši vajag nogriezt ar šķērēm, sasiet mezglu un ieķibināt to attiecīgajā vietā. 

Teikšu godīgi - par savu naudu noskopotos pirkt, bet paturēšu šo prātā, piemēram, kā variantu dāvanai raudzībās ģimenei, kurai "viss ir" un nevar saprast, ko lai dāvina.

Lielākās priekšrocības īsumā:

- nejūt smaku;

- galvenā miskaste (tā, kas virtuvē) mazāk aizpildās ar izlietotajām autiņbiksītēm;

- higiēniska, ar drošu vāku, tāpēc nav speciāli jāaizsargā pret mazo ziņkārīgo pētnieku.

Lūk, arī viņš:
20140109213305-48958.jpg

Paldies vēlreiz!