Lūgums jums no sirds :)

21. Sep, 10:25

Es esmu viena maza futbolista mamma, kura kopā ar vēl vienu mammu ir uzrakstījusi projektu un to pieteikusi projektu konkursā labiedarbi.lv. Mūsu bērni (41 futbolists) Balvu Sporta centrā trenējas jau 3 gadu un guvuši panākumus dažādos turnīros. Mēs esam vērojuši kā no nemākulīgiem, haotiskiem maziem puikām jau 3 gadu laikā ir izveidojušies prasmīgi un arī spējīgi konkurēt futbolisti, kas katru sava brīvā laika minūti pavada "Vārpas" stadionā. Ļoti vēlamies iegādāties zēniem augumiem atbilstošas formas. Arī zēni cer uz to. BET ŠEIT UZ VIETAS BALVOS- NEVARAM IEGŪT PIETIEKAMU BALSU SKAITU, LAI MŪSU PROJEKTS TIKTU PIE 3500 eur.

Tāpēc vēršos pie Jums ar ļoti lielu lūgumu, atbalstiet mūsu projektu Labo darbu platformā ar savām balsīm, Jūs varat katrs dāvināt mums 3 balsis. Balsojiet šādās adresēs:
Labodarbu mājas lapā: http://bit.ly/1dKiEWR šeit jums sākumā jāregistrējas, uz telefonu atnāks sms ar kodu, kas jāievada vajadzīgajā lauciņā, tad ar tel.nr. un paroli, jāielogojas un jānospiež poga- balsot,
Draugiem.lv: http://bit.ly/1aQVxmC ienākot draugiem.lv ir jāuzspiež uz izvēlnes LAPAS, tad meklētājā ir jāieraksta labiedarbi.lv, pēc kā jāatver pirmais piedāvājums un jāizvēlas projekts atbalsti mazos futbolistus sasniegumu ceļā, par ko jānobalso,
Inbox.lv: http://bit.ly/15l2K19 ienākot savā inbox.lv mājas lapā augšējā izvēlņu ailē atradīsiet laiedarbi.lv- to izvēloties un nobalsojot par mūsu projektu jūs dāvāsiet mums vēl vienu balsi.


Es, protams, neko neuzspiežam, bet ļoti lūdzam- palīdziet mums īstenot bērnu sapni- spēlēt futbolu- skaistos, jaunos tērpos.Jo futbolistam forma ir kā taututērps, tas ir simbols, kuru cienīt un godāt, nēsāt ar lepnumu. Mēs ticam, ka darot labus darbus, tas atmaksājas 1000 kārtīgi.

Jau iepriekš pladies jums:)