Lielā Ratu pastaiga Ventspilī!

16. May, 04:30 danjux danjux
Sveikas visas Ventspils māmiņas! :)

Būtu jauki, ja arī šogad mēs sarīkotu Lielo ratu pastaigu arī mūsu pilsētā! Kā zināms, šogad pastaiga notiks 1.jūnijā plkst. 12:00.

Tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad esmu gatava uzņemties galveno organizatora lomu, bet būtu ļoti jauki, ja organizēšanā iesaistītos mēs visas un kopīgi sarīkotu sev un mazajiem jauku pasākumu! 

Tāpēc gaidīšu šeit forumā jebkādus ierosinājumus no Jums! Gan par tikšanās vietu (pagājušajā gadā tā bija ieeja pie Enkuru parka, taču zinu, ka vairākas māmiņas par šo tikšanās vietu nebija sajūsmā, jo tā ir nost no pilsētas), gan atpazīšanās zīmēm, gan pastaigas maršrutu un galamērķi, gan izdarbībām pastaigas laikā utt.

Domāju, ka būtu vēl jaukāk, ja mēs varētu saorganizēt arī kādus sponsorus, kas šo pasākumu varētu atbalstīt un padarīt vēl interesantāku (piemēram, lai varētu apbalvot krāšņāko ratiņu īpašniekus, sarīkot kādus konkursus ar mazām balviņām u.tml.). Pāris idejas man jau ir padomā! :) Piemēram, tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad ar savu cienastu mūs atbalstīs konditoreja - maiznīca "Kārumnieks". Ja kādai no Jums ir kādas idejas šajā saistībā, droši!

Tātad gaidu no Jums jebkādas idejas un ierosinājumus pastaigas organizēšanā!!!

Galvenais, cerēsim šogad uz saulainu un brīnišķīgu laiku! :) 
danjux danjux 26. May 2014, 15:07 eg3107

es domāju, ka es varētu būt pie tevis ap 7iem, pus 8. Tas būtu ok?

danjux danjux 26. May 2014, 14:27

Meitenes, šeit ir visa informācija par Lielo Ratu pastaigu: http://www.maminuklubs.lv/mazulis/ventspili-notiks-liela-ratu-pastaiga-247542/ 😀

danjux danjux 26. May 2014, 14:20 eg3107

OK, tad 3dien sazinamies!

danjux danjux 26. May 2014, 14:11 eg3107

Oi, jā, laikam palaidu garām tavu ziņu! 😀
Hmm... kad tiekamies? Nu varbūt 3dien?

danjux danjux 26. May 2014, 12:01

P.s. Varbūt arī tev ir kādas idejas kopīgām aktivitātēm? 😀

danjux danjux 26. May 2014, 11:54 pipars17

Mums ir paredzēts doties kopīgā gājienā ar pārējiem Bērnu svētku dalībniekiem. Pēc tam plānots, ka stundu izklaidējamies Bērnu pilsētiņā un tad ejam pašas savā mini pastaigā uz Enkuru parku, kur būs vēl dažādas aktivitātes! 😀
Nedaudz pacietības - pasākuma plānu drīz publicēšu! 😀

danjux danjux 26. May 2014, 11:01

Ratu pastaigā ir aicinātas piedalīties visas ventspilnieces ar visa vecuma bērniņiem un, protams, vēlams kaut kādiem ratiņiem, ritenīti vai ko citu, kas ripo! Šeit nav nekāda vecuma ierobežojuma! 😀
Nekādā gadījumā te nenolasās tikai savstarpēji pazīstamie. Šī pasākuma mērķis ir tieši savstarpēji iepazīties un sadraudzēties, lai pēc tam arī ikdienā varētu doties kopīgās pastaigās!

Vēlākais rītdien publicēšu šeit MK mājaslapā visu Ventspils ratu pastaigas programmu. Bet sākums būs plkst. 11:10. Tad pulcējamies pie Lielā laukuma, posmā no Lielā prospekta līdz Pāvila ielai, lai piedalītos Bērnu svētku gājienā!
Jāmeklē Māmiņu kluba plakāts!!! (tas mums ar eg3107 vēl jāuzmeistaro) 😀

danjux danjux 23. May 2014, 23:44

pagājušajā gadā mēs izrotājām ratus tāpat ar baloniem, bez hēlija. Nebija nekāda vaina.
Es neņemos spriest, kur svētdienā Ventspilī varētu dabūt balonus ar hēliju 😃

danjux danjux 23. May 2014, 13:24 eg3107

ok, tātad paliekam pie reģistrēšanās!
Super, jā, es arī domāju, ka jālīmē uz kaut kāda kartona. Es varētu kādu vakaru pie tevis aizbraukt. Kā tev nākamie nedēļas vakari'? Man izskatās pagaidām 2diena neder.
Ui, es šodien labprāt jūs satiktu... bet izskatās, ka šoreiz nekā! Ak mēs aizņemtie 😃 Šovakar esam sarunājuši ar omi un opi uz jūru iet. Iedomājies? Vakar ar riteņiem aizbraucām līdz jūrai un palaidām Valteru ar basām kājām pa smiltiņām... kā viņam patika!!!!!!!! Mājās nu nemaz negribēja braukt. Tāpēc šodien iesim atkal! 😀
Neesat mēģinājuši uz jūru iet?

danjux danjux 23. May 2014, 13:10 eg3107

nu to reģistrēšanos es domāju tieši tāpēc, lai var aptuveno skaitu plānot. Nu saproti - lai var pateikt Kārumniekam, cik lielu kliņģeri cept 😀 Un lai var pietiekamā daudzumā sertifikātus sadrukāt! 😀
Tad kā darām ar plakātu? Vajadzētu nākamnedēļ kādu vakaru uztaisīt, ne? Es varētu no savām mājām savākt kaut kādu papīru, flomāsterus, zīmuļus.. tu varētu apskatīties, kas tev ir... un tad lēti un radoši šim varētu pieiet un kaut ko sameistarot!

danjux danjux 23. May 2014, 12:49 eg3107

Vakar izdevās vēl sarunāt AVON kā atbalstītāju 😀
Drīzumā sagatavošu rakstu par mūsu pasākumu, lai var ventasbalsij nosūtīt publicēšanai portālā! Kā tu domā - vai vajadzētu aicināt visus, kas zina, ka piedalīsies, pieteikties, piemēram, uz manu e-pastu vai šeit forumā?

Un jā - mums būtu jāuztaisa kāds plakāts, vai kaut kas tamlīdzīgs ar stilizētu Māmiņu kluba logo un uzrakstu Lielā Ratu pastaiga, lai varam gājienā nest. Vai pat - man ienāca prātā doma - nevis nest, bet piemēram, nostiprināt starp 2 ratiem!!!

danjux danjux 21. May 2014, 22:52

mums radās doma par dzelteno krāsu! Ko sakāt? 😀

danjux danjux 21. May 2014, 15:34 Alishuk

rati jau nav obligāti! Var būt arī trīsritenis, stumjamais ritenītis, nu vienvārdsakot, ka tik ripo! 😀
Ģērbšanās ir vēl viens jautājums, kas jāatrisina! Ņemot vērā, ka ir doma piedalīties šajā gājienā, noteikti būtu jāietur vienots stils un obligāti ir vajadzīgi baloni! Kādi ierosinājumi? Pagājušo gad mums bija baloni un apģērbs jūras krāsās, t.i. zilie toņi!

danjux danjux 20. May 2014, 12:56

Man ir lieli jaunumi...
Sazinājos ar Ventspils Kultūras centra producenti Ivetu Cepurnieci un izrādās, ka tieši 1.jūnijā Ventspilī ir Bērnu svētki ar gājienu un veselu pasākumu programmu.
Gājiens sākas 11:30 un iet no Lielā laukuma līdz Bērnu pilsētiņai. Iveta teica, ka varot mūs visus ar ratiņiem nolikt gājiena pašā priekšā!!! 😀
Pēc tam Bērnu pilsētiņā ir speciāli pasākumi arī pašiem mazākajiem, kuros noteikti varam piedalīties.
Varbūt varam iet šajā gājienā, pēc tam nelielas atrakcijas Bērnu pilsētiņā un varbūt tās, kas būsim ar ratiņiem varam pēc tam vēl līdz Enkuru parkam noiet, mierīgi parunāties, iepazīties un tur uzēst Kārumnieka kliņģerus, saņemt serifikātus par piedalīšanos, safočēties un kaut kā tā???
Ko saki par manu ideju? 😀

danjux danjux 20. May 2014, 09:49 eg3107

es domāju, ka lielā govs pie Rimi noteikti neder. ar maziem bērniem tur ceļa malā nebūtu prātīgi!
Tad paliekam pie Govs ceļotājas? Principā tur ir arī foršs laukums. Tiem, kas atbrauks ar mašīnām būs, kur palikt.
Nu ar to dalīšanu ir tā - ja mēs pašas kaut ko saorganizēsim, tad būs. Ja ne, tad nebūs 😃 Tāpēc jau runāju par tiem sponsoriem. Pagājušo gad mazas dāvaniņas bija sarūpējis Kārumnieks. Bet šogad Kārumnieks mums sponsorēs, tā izskatās, ka 2 kliņģerus.

danjux danjux 20. May 2014, 09:28

Meitenes, kādi jums ir ierosinājumi par pastaigas maršrutu un galamērķi? Enkuru parks man labāk patiktu kā galamērķis, tur ir klusi un mierīgi, bērniem ir rotaļlaukums...mums te pavīdēja doma, ka pulcēties varbūt varētu promenādē pie lielās Govs ceļotājas. Vienīgi, ja ir mazi bērni, kā tur ar to drošību... Kādas jums idejas?

danjux danjux 19. May 2014, 15:47 Laume

Droši vari braukt ciemos pie mums!!! 😀 😉

danjux danjux 18. May 2014, 15:21 avuks

Prieks dzirdēt! 😀 Varbūt Tev ir arī kādas idejas: kur, ko, kā? 😀