Dzemdību iestādes

21. Nov, 08:03 Mamma.a Mamma.a

Labdien visām māmiņām! Man tuvojas 7. grūtniecības mēnesis un sāku domāt par dzemdību vietu. IR variants- Ogre, informācijas interenetā maz un viedokļi šur tur ļoti atšķiras. Lūdzu, padalaties ar savu pieredzi. Nemeklēju tikai kritiku,droši dalaties ar visu labo un tad jau arī kādi mīnusi bijuši. Varbūt ir kāda metode ko izmantojāt(epidurāla, ūdens dzemdības, terapijas. u.c.)ar ko veiksmīgi norisinājušās dzemdības? 

Pati domāju izmantot epidurālo anastēziju, jo stress ir milzīgs pat uz asins nodošanu, domāju ka dzemdībās mans milzīgais saspringums tikai nodarītu pāri un kavētu dzemdības.

Mamma.a Mamma.a 27. Nov 2017, 07:57 Saveejaa

Liels paldies! Noteikti tad jāaizbrauc paskatīties 😀

Saveejaa Saveejaa 22. Nov 2017, 16:00

Sveika. Pirms 5 mēnešiem dzemdēju Ogrē, beigās sanāca ķeizars, jo negribēja riskēt. Neko sliktu nevaru teikt, vienīgi bebi nepareizi nomērīja, laikam tādēļ, ka nakts bija 😃 Ūdens dzemdības viņi nepiedāvā. Personāla attieksme ļoti laba, visas vecmātes atsaucīgas. Man visvairāk patika vecmāte Vineta Apsīte un Vecmāte Ilze. Ņēmām ģimenes palātu, 50eiro dienā. Palikām 3 dienas un 4tajā laida mājās. Tur droši var aizbraukt un izrunāties ar personālu, lai izrāda nodaļlu un parunāsiet, kas ir nepieciešams un tml.