Visiem aptauju veicējiem

Lai palaistu šeit MK forumā aptauju, vienalga kādos nolūkos, vai studiju procesam vai komerciāliem nolūkiem, redakcija ziņo, ka tas nav atļauts BEZ redakcijas saskaņošanas un aptaujas motīvu atklāšanas. MK portāla apmeklētājas lūdzam neatbildēt uz šādām aptaujām, īpaši tādām, kas paredz jūsu datu vākšanu, jo redakcija neuzņemas atbildību, kas ar šiem datiem tālāk notiek un kur tie paliek. Ja kādam ir interese par aptauju veikšanu šajā resursā, iepriekš jāziņo par to redakcijai: redakcija@maminuklubs.lv Mūsu redakcijas uzdevums ir aizsargāt portāla lietotāju datus, nevis nodot tos trešajām personām. Ja kādam interesē aptaujas veikt, tad dariet tos citos resursos, ne šeit. Arī studentus lūdzam netraucēt, šeit nav augstskola. Māmiņu Kluba vadība

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 14. May 2011, 18:23

Lai palaistu šeit MK forumā aptauju, vienalga kādos nolūkos, vai studiju procesam vai komerciāliem nolūkiem, redakcija ziņo, ka tas nav atļauts BEZ redakcijas saskaņošanas un aptaujas motīvu atklāšanas.

MK portāla apmeklētājas lūdzam neatbildēt uz šādām aptaujām, īpaši tādām, kas paredz jūsu datu vākšanu, jo redakcija neuzņemas atbildību, kas ar šiem datiem tālāk notiek un kur tie paliek.

Ja kādam ir interese par aptauju veikšanu šajā resursā, iepriekš jāziņo par to redakcijai:

redakcija@maminuklubs.lv

Mūsu redakcijas uzdevums ir aizsargāt portāla lietotāju datus, nevis nodot tos trešajām personām. Ja kādam interesē aptaujas veikt, tad dariet tos citos resursos, ne šeit. Arī studentus lūdzam netraucēt, šeit nav augstskola.

Māmiņu Kluba vadība