skrejritenis vai balance bike, vai run bike

22. Feb, 01:16 princesemince princesemince

padalieties pieredzē, no kāda vecuma bērnam to sākāt izmantot, kā bērnam patika? kuru no plašā piedāvājuma izvēlējāties?

princesemince princesemince 23. Feb 2011, 16:58

izskatās, ka šis nav sevišķi populārs.

princesemince princesemince 22. Feb 2011, 14:04

mums ar bērnu ir tā - uzliekam ritenim kājas uz pedāļiem, viņš pusapli pamin, ņem kājas nost, kad sakam, lai liek atpakaļ, šis "nē!" un stumjas ar kājām. viņam dikti tīk tās savas kājas nodarbināt, tādēļ domājam, vai nav labāk šādu, nekā riteni ar pedāļiem, kurš varbūt tāpat nostāvēs neizmantots līdz skolas vecumam.

22. Feb 2011, 13:58

nu sanāk tā, ka man kā vecai tantei par visu ir savs viedoklis,t.i., ir ko pateikt par visu 😃
Uzdāvinājām meitai skrejriteni uz 3 gadu jubileju. Iepriekš ciemos ieraudzīja, likās, ka ļoti patīk, skraidīja apkārt, nedeva vairs īpašniekam 😀
Nekā, tikko bija pašai savs, pirmie mirkļi priekam un turpmāk stāvēja ōmes mājā nojumē, lai gan tur ir plašumi, kur izvērsties.
Esmu novērojusi, ka viņai ar savu straujo dabu un neizsīkstošo enerģiju ir ļoti grūti koncentrēties vienai nodarbei. Paķer riteni, pabrauc, pamet, paķer skrejriteni, paskrien un atstāj.
Ilgāku interesi noturēja par lecambumbu ar ragiem-kliegdama, spiegdama lēca😀

princesemince princesemince 22. Feb 2011, 13:16

padalieties pieredzē, no kāda vecuma bērnam to sākāt izmantot, kā bērnam patika? kuru no plašā piedāvājuma izvēlējāties?