nabas trūces operācijas izmaksas

19. May, 11:00 princesemince princesemince

kāda ir pieredze attiecībā uz samaksu par nabas trūces operāciju mazulim, arī par to pieredzi, kuru neataino slimnīcas cenrāži?

princesemince princesemince 20. May 2010, 23:07

hm... negribas tad tā ļauni domāt, bet acīmredzot mūsu valstī ir sistēma, kad ārsti pat uz bērnu veselību labprāt nopelna...

princesemince princesemince 20. May 2010, 22:26

nu šis ir tas gadījums, kad trūce vienkārši parādījās, jo, pretēji vīramātes "ieteikumam", ka bērnam jāļauj raudāt, nevis pie katra pīkstiena rokās jāņem, bērns tā īsti raudājis nemaz nebija. šis process vienkārši notika, tā arī neesmu līdz šim brīdim sapratusi cēloņus.
un par operācijas izmaksām es nesatraucos pēc būtības - ja ir jāmaksā, tad maksāšu da jebcik. tikai interesējos, vai šī operācija tiešām ir par maksu vai valsts apmaksāta. un, ja tā ir maksas operācija, tad cik vidēji tā maksā un cik vēl dakteris pamanās paprasīt. tomēr šīs nabas trūces ir ļoti, ļoti bieža parādība un tikpat bieži tās tiek operētas - jābūt tak kādai mammai pieredzei par t.s. finansiālo pusi.
nemaz nebiju iedomājusies, ka kāds mani norās par trūces rašanos, jo pati biju līdz asarām, kad sapratu - manam bērnam tā ir, lai arī bērns uz rokām vien nēsāts.

princesemince princesemince 19. May 2010, 23:00

kāda ir pieredze attiecībā uz samaksu par nabas trūces operāciju mazulim, arī par to pieredzi, kuru neataino slimnīcas cenrāži?