mazulis un divritenis

27. Jul, 03:43 princesemince princesemince

no kāda vecuma ir jēga piedāvāt bērnam divriteni ar papildritenīšiem? tā kā nevaru atrast trīsriteni ar pedāļiem ne pie priekšējā riteņa, apsveru domu par divriteni ar papildritenīšiem. kāds varētu būt minimālais augums (cm), ar kādu bērns, sēžot uz divriteņa sēdekļa, var normāli aizskart pedāļus? īsti vēl neesmu sapratusi tos divriteņu izmērus collās :)

princesemince princesemince 30. Jul 2010, 23:32

tie bezpedāļu, šķiet, maksā trīsciparu skaitli! mēs ar vīru štukojām, vai tad visiem pedāļu riteņiem nevar tos pedāļus noņemt un tad trenēt līdzsvaru uz parastā riteņa?

taschinka taschinka 30. Jul 2010, 20:07

Ritens bez pedaliem attista lidzsvaru,ja mak uz tada braukt tad maces bez papildus ritentiniem,bet tie tiesam dargi.
Mes delam pavasari nopirkam zzk 16 collas maksaja 80 ls,bet tas bija to verts.Ritens ideals.

princesemince princesemince 30. Jul 2010, 16:52

dikti jau slavē tos divriteņus bez pedāļiem, taču tie maksā vēl dārgāk nekā sakarīgs divritenis ar papildritenīšiem 😀

taschinka taschinka 28. Jul 2010, 16:36

Manas domas ir tikai un vienigi par riteni ar papildus ritentiniem.Cik esmu redzejusi tos stumjamos ritentinus,man tas skiet naudas izmesana,tad labak sliktakas kvalitates,bet normalu riteni uz kura var braukt.

princesemince princesemince 28. Jul 2010, 14:17

nu es skatos sludinājumus, kur tiek pārdoti lietoti, bet jāsaka, nekādas lētās cenas nav tāpat.
šodien redzēju to ZZK bērnu velosipēdu - tiešām stabils un nekā lieka 😀

man tik tagad radās jautājums - kas ir labāk - nopirkt to trīsriteni, kurš tāpat braukšanu neiemāca, vai arī vājas kvalitātes divriteni ar papildritenīšiem? kurš vairāk stimulē braukšanas prasmju apgūšanu?

taschinka taschinka 28. Jul 2010, 08:39

Lieta tada,ka sakuma vajadzigs 12 collu,bet velak jau lielaks.Mums sanaca,ka augusta nopirkam 12collas maksaja 40ls,tas vel skaitas leti,bet izradijas,ka kvalitate slikta un ritens gazas uz saniem.Tadel pavasari nopirkam ne tikai lielaku,bet ari kvalitativu.
Varbut ja ir velme pec ritena,tad sakuma nopirkt letu,varbut pat lietotu,jo pec gada jau lielaku vajadzes.12collas skaitas lidz 4 gadiem,bet 16 collas lidz 10 gadiem.
Ta ka pasiem nebijam par ritena pirksanu nekada info,sanaca izteret lieku naudu.
Manas domas ir tadas ka pirmo vajag galvenais stabilu,bet ne dargu,bet nakoso riteni vajag labu,kvalitativu,lai berns jutas drosi.

princesemince princesemince 27. Jul 2010, 22:28

paldies, taschinka 😀
viņš tāds tehnisks puika, bet laikam tāpat būs uz nākošo pavasari jāatliek. it kā auguma dēļ varētu, bet es par to izpratni lāgā nezinu - it kā jau vēl maziņš. bet jūtu, ka viņam kaut kādu jaunu atrakciju prasās. iedomājos, velosipēds būtu gana labs jauninājums 😀

taschinka taschinka 27. Jul 2010, 18:59

Kad piedavat ir atkarigs ari no pasa berna.manam delam paradijas interese 1,10 gadinu vecuma,tad ari nopirkam pirmo ritentinu.Bet tai pat laika masas puikam jau 2,5 un interese nav.
Lai zinatu,ka berns tiesam var atsniegt pedalus,ir janem lidzi uz veikalu un jauzsedina,tad ari manis vai bernam ir interese.Mans dels bija ap 90cm gars,bet vareja pat mazaks atsniegt.
pirmais bija 12 collas,tagad 16 collas-no 1m auguma.
Ko es varu ieteikt,labak pirkt riteni,kuram nav rokas bremzes.
te es iesutiju rakstinu,ka mums gaja ar riteniem.kads musuprat bernam piemerots.
http://www.maminuklubs.lv/personiga_pieredze/velosipeda-iegade/

princesemince princesemince 27. Jul 2010, 15:43

no kāda vecuma ir jēga piedāvāt bērnam divriteni ar papildritenīšiem? tā kā nevaru atrast trīsriteni ar pedāļiem ne pie priekšējā riteņa, apsveru domu par divriteni ar papildritenīšiem. kāds varētu būt minimālais augums (cm), ar kādu bērns, sēžot uz divriteņa sēdekļa, var normāli aizskart pedāļus? īsti vēl neesmu sapratusi tos divriteņu izmērus collās 😀