Kā viegli un ātri atgūt formu?

24. Jul, 10:58 DaceT DaceT

Varbūt kāda zin vai var ieteikt kā bez tabletēm, un trakas naudas izsviešanas var ātri atgūt formu? Pie tam es baroju mazo...Jūtos pretīgi, pat riebjas spogulī skatīties;( Zinu ka sieviete mainās pēc dzemdībām un ka tas tagad stulbi izklausās, bet nevaru sevi savākt...

01. Aug 2011, 12:51

1.
Parasto makaronu vietā lieto pilngraudu produktus, parasto rīsu vietā- brūnos rīsus, parastās eļļas vietā- extra virgine olīvu eļļu, lieto griķus,pupas, zirņus, lēcas...un daudz dārzeņu un augļu. Piena produktus ņem ar pēc iespējas mazāk kalorijām..un jā- izvairies no augu taukiem un cūkgaļas.Ēd bieži(ik pa 2-3h), bet mazām porcijām. Un daudz dzer ūdeni vai zaļo tēju- bez saldinātājiem.
--Ēdienkartes pamainīšana uzlabos tavu organisma mikrofloru ,tādejādi arī vielmaiņa labāk darbosies.un arī biežā ēšana liks vielmaiņai nemitīgi darboties..
2.
Sporto! Ik pa laiciņam taisi pietupienus, vingro ar bebuku..ja ir vīrs,kas var pieskatīt kaut uz 30min bērniņu ,tad izmanto to brīdi lai izietu ārā paskriet krosiņu..bet ja to nevar, es izlīdzos ar steperi(nopirku ss.lv par 20Ls)
3.izmanto iespēju pagulēt...ja bērniņš pa dienu iemieg- netīrie trauki var arī pagaidīt..aizej labāk pagulēt..😀

princesemince princesemince 29. Jul 2011, 10:27

alixa - badoties nav iemācīties pareizi ēst, klizmas savukārt kapitāli nojauc zarnu darbību (tā vietā varbūt vienkārši nopirkt aptiekā šķiedrvielas, kas iztīra zarnu traktu), bet no toksīniem var atbrīvoties arī bez klīniku apmeklēšanas, vien pietiek ar tādiem maksas pakalpojumiem kā pirts, speciālā masāža, tvaika kapsula un limfodrenāža - izvēloties kādu no šīm procedūrām 1x nedēļā tik tiešām uzlabojas ādas stāvoklis un pašsajūta.

26. Jul 2011, 07:42

Tagad pats labākais laiks, lai domātu par veselīgu ēšanu ar lielu kravu dārzeņu ēdienkartē! Dārzi pilni, kam mājās, rados, ja nē, tad tirgus lieti noder! Cukini, gurķi, tomāti, kolrābji, sviesta pupiņas, burkāni, garšaugi, utt.-.lielākā porcija uz šķīvja un drusciņ pārējais (kartupeļi, gaļiņa)! Lai veicas tievētājām! 😉

taschinka taschinka 25. Jul 2011, 19:49

Protams,ka jābūt gribas spēkam.Mazāk arī sāli un cukuru jalieto.Būtībā no visa pa drusciņai.Labāk pāēst tā,ka vēl mazliet gribētos nekā pieēsties,ka vairs nelien.
Nu tā pat vien runājot un neko nedarot nevar arī zaudēt kg,jā,daudzi saka gribu,gribu būt slaida,skaista,bet ar runāšanu ir par maz.
Ir vienkārši jābeidz runāt un jāsāk darīt.
Jā,piekritīšu atteikties no kaut kā pie kā bija pierasts ir grūti.
Man nācās atteikties no kafijas,ko dzēru vairākas krūzes dienā.Man kafija ļoti garšo,bet kas vjadzīgs,tas vajadzīgs.Sākumā domāju,ka nevarēšu,bet nu jau nedēļu bez kafijas un gandrīz bez cukura.Es to nedaru,lai svaru zaudētu,bet cita iemesla dēļ,bet tomēr gribasspēks man ir.varu teikt,ja grib tad var.

princesemince princesemince 25. Jul 2011, 18:33

tad jau labāk no maizes un kartupeļiem, bet gaļa jau to lielo svara samazinājumu nedos.

DaceT DaceT 25. Jul 2011, 17:45

Nu vot ar to miegu gan ir kā ir, guļu max 6 stundas diennaktī. Mazais man nav no gulētājiem. Es nemaz netaisos samierināties ar saviem liekajiem kg, tad jau es pati sevi necienīšu. Es vispār apsveru ideju atteikties no gaļas...Tik domāju vai pietiks gribasspēka😃

princesemince princesemince 25. Jul 2011, 17:20

vēl svarīgs ir miegs - kamēr nav kvalitatīvs, netraucēts nakts miegs, tikmēr arī svars var stāvēt uz vietas vai pat pakāpties.

24. Jul 2011, 21:28

Es pēc pirmās meitiņas izplūdu (no 55-80kg)un bija tava situācija.biju meitene,bet kļuvu par māmiņu un arī ķermenis pārvērtās....Nevarēju spogulī paskatīties,bija pat kauns vīra priekšā izģērbties..Smags periods,kamēr iemīl savu jauno ķermeni..Esmu tam visam gājusi cauri un iemīlēju sevi tādu kāda esmu,bet tam bija vajadzīgs ļoti ilgs laiks....dietas ja ieturēju tad ne uz ilgu laiku-svars ātri nokritās un tik pat ātri atnāca atpakaļ tikai 2 x vairāk.

princesemince princesemince 24. Jul 2011, 15:20

ļoti iespējams, ka tik tiešām grūtniecība viesusi korekcijas augumā, tādēļ vienkāršāk ir sevi iemīlēt no jauna.

taschinka taschinka 24. Jul 2011, 12:29

Ja pārāk stresos par lieko svaru un nemitīgi domās kā lai tik notievē,tad arī grūtāk tas viss būs.
Tagad vasarā var daudz pastaigāties,kustēties,vingrot un vēl ēst daudz dārzeņus un daudz dzert ūdeni.
Noteikt censties ierobežot vai pat atteikties no miltu izstrādājumiem,piemēram makaroni,baltmaize,bulciņas,cepumi.Ēst bieži,bet mazām porcijām un nestresot,jo stresojot daudziem aug apetīte.Pacietību un vēlreiz pacietību,viss nāk ar laiku.

24. Jul 2011, 11:14

Jāskatās,ko lieto pārtikā,mēģini ēst veselīgi,ja vari atsakies no maizes,vai aizstāj to ar veselīgāku produktu,protams saldumi ierobežotā daudzumā,ir taču arī diētas barojošām māmiņām,kas nav tik drastiskas,bet barojot mazo ir arī jāizvērtē ko un cik daudz apēd 😉

DaceT DaceT 24. Jul 2011, 10:58

Varbūt kāda zin vai var ieteikt kā bez tabletēm, un trakas naudas izsviešanas var ātri atgūt formu? Pie tam es baroju mazo...Jūtos pretīgi, pat riebjas spogulī skatīties😥 Zinu ka sieviete mainās pēc dzemdībām un ka tas tagad stulbi izklausās, bet nevaru sevi savākt...