Kā TU tiec pāri šķiršanās sāpēm?

Kā Tu izšķīries par šādu soli? Vai varbūt Tevi pameta? Pastāsti, kā veiksmīgāk tikt pāri šķiršanās sāpēm!

01. Dec 2009, 15:13

kad es biju paskirusies ar savu viru gan un kadiem 4 menesiem man loti palidzeja mana draudzene kas yeica lai nesezot majas jo bija vasara vilka mani uz juru atpusties un pa veikaliem ari pa mazo jarupejas bija jo vajadziga jau mamma bija😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 06. Aug 2009, 10:57

Kā Tu izšķīries par šādu soli? Vai varbūt Tevi pameta? Pastāsti, kā veiksmīgāk tikt pāri šķiršanās sāpēm!

30. Oct 2005, 18:29

Sveikiņi! Runājot par tik būtiskām lietām kā pabalsti bērniem, jāsaka paldies Baštika k-gam, ka viņš, ko solīja to arī panāca ,t.i., māmiņu algas!!!! Bet ir lietas, kuras, manuprāt, ir galīgi neloģiskas!!!
Sāksim ar to, ka ''māmiņu alga'' ir tikai līdz mazuļa gada vecumam, pēc tam tie ir 30ls!! Vai tā ir nauda??? Kur lai liek bērniņu, kuru bērnudārzā var laist no 2 gadu vecuma, ja vecāki ir spiesti strādāt,lai nodrošinātu bērnam nepieciešamo??? Savādi, bet jo bērns kļūst vecāks jo mazāk valsts to atbalsta!!!!
Jā, Staķes k-dzei ir taisnība, ka valstij nav jāuztur vecāku bērni, taču visi brīnās, kādēļ samazinās dzimstība- iemesli ir ļoti daudz, sākot ar to,ka lai laistu pasaulē bērnus-viņiem ir jānodrošina mājvieta, kur arī valsts mērogā nav nekāda atbalsta!!! Konkrēts piem. pagājušgad mēs ar vīru uz kredīta nopirkām dzīvokli,jo īrēt mūsdienās ir tas pats,kas maksāt bankai, un bankai par kredīta noformēšanu mēs samaksājām ap 100ls, bet valstij, kurai vajadzētu kaut kā atbalstīt jaunās ģimenes- 350ls, vai tas ir normāli???
Ja valstsvīri nav spējīgi paaugstināt pabalstus, lai jaunās ģimenes nedzīvotu nabadzībā, tad vismaz, lai atbalsta ar atlaidēm un citām lietām!!!

18. Sep 2005, 15:32

Jā es ar piekrītu, ka bērnu pabalstam arī pēc divu gadu vecuma būtu jābūt saprātīgam, nevis kā tagad tikai seši lati, kas ,manuprāt, un droši arī visas māmiņas man piekritīs, ir smieklīga naudas summa, vienam mēnesim, augošam bērnam!