Kā izklaidēt pašai sevi :)?

Man ir dota vesela nedēļa brīvsolī, kamēr vīrs ar meitiņu atpūšas pa laukiem. Bet ko iesākt? Šodien ar māsu eju uz kino, bet ko padarīt citās dienās? Kā TU sevi izklaidē, kad Tev beidzot ir brīvs laiks un vari darīt visu, ko vēlies?

20. Feb 2010, 21:32

ooo!!! man vēl tā nav bijis, bet gribētos 😀 noteikti aizbrauktu ciemos pie draudzenēm, kuras reti redzu, ieprikšanās, kino, friziera apmeklējums, vienkārši zvilnēšana pie tv, žurnālu lasīšana un zefīra ēšana, masāžas 😀 tas ir tas, kā iedomājos savu brīvo laiku.

13. Oct 2009, 18:20

Esmu ļoti laimīga, ja varu veltīt laiku pati sev...
Tas man izdodas, ja braucu uz Rīgu, uz augstskolu, kura šogad jāpabeidz...
Vīrs paliek mājās un es dodos 2 vai 3 dienas uz Rīgu...Vispirms uz skolu, satieku kursa biedrus, parrunājam , kas noticis.Tad dodos apciemot draudzenes un radiniekus...Ja ir labs laiks, kopā apmeklejam kādu pasākumu vai aizejam uz muzeju, kur sen nav būts...Man ļoti patika Dabas muzejā, interesanti eksponāti. Vai aizbraucam uz Lido, mazliet izklaidēties un ja ir vēlme, var arī vienkārsi iziet pastaigaties svaigā gaisā pa kadu parcinju...
Ar draudzenēm kopā apspriezam jaunumus no modes vai kadu interesantu jaunumu kosmētikā, varam aiziet uz kino vai pastaigaat pa veikaliem, vai vienkaarshi pie kafijas krūzes plaapat stundām par jautriem seniem notikumiem....
Man pat laika maz, lai visu izdariitu šajās brīvdienās....bet kad tieku mājās, tad liels prieks ,ka esmu atpūtusies un ir atkal energijas pieplūdums gimenes dzīvei...😀😀😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 13. Oct 2009, 11:47

Lakrica83- es pēc 12. klases pārvācos uz Rīgu un tad mūsu dzīvoklīti nopirka Ilzes Velikas ģimenīte, kura bija man laba draudzene! Uz Selekciju gan nesanāk braukt īpaši bieži, bet reizi pa reizei uz Talsiem gan aizbraucu pie radiem.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 12. Oct 2009, 21:23

sara, paldies par ieteikumu par Siguldu. Vedīšu uz turieni šajā nedēļas nogalē manus mīļos 😀 Jācer,ka nebūs sasnigušas kupenas līdz nedēļas beigām!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 12. Oct 2009, 21:22

Paldies, mīļās, par ieteikumiem 😀 Friziera, t.i., mammas apmeklējums ir šīs nedēļas plānā. Tāpat kā solārijs un neliels šopings. Nu jā- ja man būtu brīvas arī brīvdienas, noteikti aizietu kkur patusēties, bet tā kā darba dienās jāstrādā, vakars paiet diezgan ātri. Bet ziniet- biju uz filmu "Džūlī un Džūlija'! Uzrunāja mani tik ļoti, ka jau meklēju receptes, ko gardu maniem mīļajiem pagatavot.

lakrica83- jā, es pat dzīvoju kādreiz tajā pašā mājā, kur Tu- "Ezerkrastos"31 😀

12. Oct 2009, 19:48

noteikti pa veikaliem, kaut gan tā nav īpaša atpūta,jo vakarā jau esi noguris☹.KAut tas pats manikīrs, vai matus nokrāsot, paplunčāties smaržīgā vanna.

12. Oct 2009, 17:58

Unnn.. vēl taču tagad jāizmanto iespēja un jāaizbrauc uz Siguldu, lai vēl paspētu apskatīt koši oranžās un dzeltenīgās lapas. 😀 😀 😀

12. Oct 2009, 17:56

Kristine: Dari to, kas patīk Tev un to, ko darīji pirms bērniņa piedzimšanas. Aizej ar draudzenēm šopingā vai arī pasauc draudzenes uz mājām un uztaisat mīļu vakaru tā pat vien ar sarunām pie glāzes sarkanvīna vai karstas šokolādes.. 😀) Nedēļa ir laiks, lai Tu atpūstos no dienas darbiem-tas nav nekas slikts. Varbūt nopērc kādu labu grāmatu, ko rudens tumšajos vakaros palasīt.. Es Tev iesaku Paulu Koelju izlasi, grāmatas ar interesantu saturu (: Var taču tik daudz darīt.. (: Lai izbaudītu brīvo laiku. Domāju, ka labi arī noder baseina pelde.. Tā vismaz Tu atslābināsi sevi un nervus. Ūdens vienmēr palīdz.

rita123 rita123 12. Oct 2009, 13:25

Laimīgā Kristīne!Es tevi apskaužu😀😀😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 12. Oct 2009, 12:43

Mums atkal otrādi šajā nedēļā- es esmu Rīgā, bet vīrs ar meitiņu- Talsos 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 12. Oct 2009, 11:47

Man ir dota vesela nedēļa brīvsolī, kamēr vīrs ar meitiņu atpūšas pa laukiem. Bet ko iesākt? Šodien ar māsu eju uz kino, bet ko padarīt citās dienās?

Kā TU sevi izklaidē, kad Tev beidzot ir brīvs laiks un vari darīt visu, ko vēlies?

26. Mar 2008, 15:53

Meli!!!!Superbebis nedzima Latvijaa,bet gan Anglijaa,par 2 ned. agraak un vins ir puika!!!!!! 😀)

17. Mar 2008, 10:16

Ko tu te murgo kāds sakars te ir ar skaudību, katra var izvēlēties anistēziju, bet runa iet par to vai to vajag un vai tā anistēzija ir tik nekaitīga kā visi te kladzina.

16. Oct 2007, 10:47

Tā pati gaisma, pilnīgi piekrītu par to biedēšanu. Es dēļ tā nolēmu paņemt vecmāti. Esmu laimīga, ka viņa mani mācēja nomierināt. Liels paldies viņai.
Apsveicu jauno ģimenīti. Tas ir lieliski, ka piedalaties šajā konkursā!
Žēl tikai, ka tas nebija tad, kad mana mazā dzima, jo man bija tik ļoti daudz jautājumu un neviena kompitenta cilvēka kam to pajautāt.

11. Oct 2007, 14:45

He, he, visi komenti izdzeesti. Un, ko tad shito vienu atstaajaat?

10. Oct 2007, 13:48

Apsveicu Jaunos vecakus ar mazulites ierasanos. lai Jums Laba veseliba. Dzemdibas ir tads intims pasakums, un tiesam ir jasaka paldies abiem vecakiem, kad piekrit to paradit televizija visiem par apskati. Es personigi to nemuzam nedaritu. Pilnigi raudiens uznaca kad redz to mazo kiparu ierodamies pasaulite. Katra sieviete to procesu uztver savadak un jut savadak. Pilnigs sviests lasot atsauksmes. Kapec vienai sap!! Kapec anastezija!! Kapec tiesi sis bebis! Tv zvaigznes!!.. plesas ka vistas lakta, blaviens, butu priecajusas par jauno gimeni, un par bernina piedzimsanu. Rugtums parnem sirdi kad var but tik skeptiski noskanotas maminas. Novelu visam maminam lai dzimtu veseli mazulisi!!

10. Oct 2007, 08:08

jūs visas vecenes east stulbas, viena otru apdiršat, kur tad saticība un miers.....stulbas..stulbas....

09. Oct 2007, 20:31

Super! Baigie malači! Apsveicu!
Ko var skaust citu veiksmi. Katrai sievietei tāpat ir savādāk. Visi jau arī anastēziju nevar atļauties, bet tādēļ jau navajag nolikt citus, kas to var. Es negribēju anastēziju, lai izbaudītu visu procesu. Pilnīgi noteikti ar otro bērniņu gan ņemšu. Vīru arī negribēju klāt. gribēju zināt pati kā tas ir, un negribēju lai viņš to izcieš. varbūt tomēr kādreiz. beidziet skaust jauno ģimenīti. Veiksmi jums bērniņu audzinot. tas pilnīgi noteikti būs grūtāk.

09. Oct 2007, 19:53

Nu njau visas kā vārnas viena otrai krīt krāgā. Man šitā man tā, vēl padalaties kā jūs ar seksu nodarbojaties.... Sviests....

09. Oct 2007, 15:05

Sanita, vajadzēja pirms tam palūgt konsultāciju anestezeologam - viņš skaidrā latviešu valodā apgāstu visus Tavus argumentus PRET anestēziju un paskaidrotu, ka tā NEKĀDĀ mērā neatstāj negatīvas sekas ne uz māmiņu, ne mazuli!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 08. Oct 2007, 23:39

Superbēbis tiešām piedzima viegli😀 Mēs Māmiņu Klubā arī brīnijāmies😀 Bet nu super, ka tā var būt!

08. Oct 2007, 14:56

Paldies, ka ļāvāt ieskatīties Jūsu dzīves tik skaistā un intīmā brīdī-bērniņā dzimšanā! Augiet lieli un veseli!

07. Oct 2007, 22:10

ja nebūtu šie ,būtu kādi citi,un kas mainītos,par tim ar jautātu,KĀPĒC TIEŠI ŠI ĢIMENĪTE,tas ir konkurs un kā jau visos konkursos vinnē viens,un šoreiz paveicās viņiem,un ar to es viņus arī apsveicu,lai jums veicas,viss izdodas

07. Oct 2007, 11:29

Būtu jau ar uzbrūkošajām kritikām nedaudz mitējušies.. Galu galā Superbēbītei negatīva enerģija nav vajadzīga.. Saudzēsim Superbēbi un viņa vecākus, vēlēsim laimi un priecāsimies par viņiem!! Tas ir mans novēlējums.. 😀 Lai viņiem viss izdodas un Māmiņu kluba atbalsts ir noderīgs bēbītes audzināšanā 😀
Lai veicas!!!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 03. Oct 2007, 14:40

Sveiciens no Māmiņu Kluba!
Superbēbis tika izvēlēts šoreiz gluži nejauši. Tā kā mēs tik tiešām ticam, ka katrai ģimenei viņu bērns šķiet vissuperīgākais un tā arī ir, tad ļoti grūti šoreiz Māmiņu Klubam bija izvēlēties seriāla galveno varoni. Un notika tā - Daniela vienkārši...pirmā piedzima😀 Ļoti vēlējāmies šo seriālu parādīt mūsu skatītājiem pēc iespējas ātrāk un te nu viņš - mūsu Superbēbītis ir! Sākot no 6.oktobra katru nedēļu sekosim viņam līdzi.
Māmiņu Klubs sola arī konkursus citiem Superbēbjiem - piemēram, bilžu konkurss arī paredzēts un balvas!!!

01. Oct 2007, 14:10

man ar liekas tīri pašsaprotams jautājumiņš, man ar interesanti kāpēc šī ģimenīte, ja jau tik daudzi bij pieteikušies, protams,ka atbildi zinās tikai žūrija! Lai nu kā, mēs visi lepojamies ar saviem esošajiem un gaidāmajiem superbēbjiem un arī šiem novēlu visu labāko, galvenais lai mazajai laba veselība un vecākiem stipri nervi.. 😀

30. Sep 2007, 13:36

Konkursaa nepiedaliijos, jo neatbildu kriteerijiem, tas ir, man jua berni ir, un pashreiz neplaanojam veel kaadu. Bet jautaajums par atlases kriteerijiem interesants - kaadeelj tieshi shii ghimeniite izveeleeta, jo parizi kaads te mineeja, ka visi beerni jau pashi jaukaakie un daudzas ir arii ljoti miiljas un jaukas ghimenes; taa kaa, manupraat, normaals jautaajums - kaadeelj izveeleeta tieshi shii ghimeniite. Un starp citu, rakstaa, kur bija rakstiits par pieteikshanos konkursam, nekaadi kriteeriji netika apspriesti, tikai jaaizstuuta veestule un foto (nu jaa, iznjemot tas , ka jaabuut gruutniecei, nekas cits netika prasiits, taadeelj arii normaals liekas jautaajums par atlasi.

29. Sep 2007, 00:16

Bērniņš ir tik vēlīgs stādīņš,
Kas bez saules nevar augt.
Saule, mīlestība-abas ļauj tam atraisīties, plaukt.
Tēvs, māte-otra saule.
Lai tā ilgi nenoriet, un, lai mīlestības radīts, bērniņš gaismas ceļu iet.

(Paulīne Bārda)

es laikam kaa vienmer nokaveju,bet labak ka taa neka neka😀)) gaidiet ciemos mani 😘

28. Sep 2007, 06:24

Bubuce, kas teica ka man nav bernu? Vienkarsi vini jau ir izaugusi un tas ko rada MK jau sen vinu audzinasana neder.

27. Sep 2007, 14:52

vai es kaut ko par stāriem minēju? Man patiesi pilnīgi vienalga - stāri vai mēnestiņi, rāda vai nerāda TV - viņi man ir paši labākie un es nelecos - vnk uz jautājumu "ar ko tad shitie bija tie labaakie" diez vai kāds atradīs pamatotu argumentāciju, kāpēc tieši "shitie bija tie labaakie". Patiesībā jau laikam neciešu to nicīgo "shitie" un taisnība vien ir tiem, kas apgalvo - latvieši, tā ir tāda maza, kašķīga un skaudīga tautiņa pie Baltijas jūras.

1 2