grūtniecības tests

12. Jan, 10:29 aab aab

Sveikas! nolēmu jums lūgt padomu un ko jautāt! pēc cik ilga laika jums grūtniecības tests sāka rādīt pozitīvu??? ir lasīts, ka pat tikai pēc n-tajām grūtniecības nedēļām. vienkārši netieku skaidrībā ar savu organismu - pēdējās 3 dienas sāp vēders - tā kā durstošas sāpītes, pat konkrētu vietu varu noteikt. tad pāriet, tad atkal sāp. uz MR parasti sāp vēders, bet ne tā kā šoreiz. arī kādas 5 dienas tāda kā sliktas dūšas garša mutē, bet iztiek bez vemšanas. tā kā neizsargājamies (apzināti), tad iespējama arī grūtniecība. MR jābūt tikai ned beigās vai mazliet vēlāk (pēdējos mēnešos cikls kļuvis mazliet garāks). šorīt taisīju testiņu, bet tikai viena strīpa :( varbūt varat palīdzēt ar padomiņu!

aab aab 12. Jan 2011, 13:20

zhuz
paldies! tad jau redzēs kā tur īsti būs!gribās jau to labāko 😀

aab aab 12. Jan 2011, 13:03

zhuz
es cenšos būt pacietīga 😀) sev nosolījos, ka vairāk testus netaisīšu, tikai tad, kad kavēsies MR 😀) mācos būt pacietīga 😀)

aab aab 12. Jan 2011, 11:09

bet kā ir citām? - pēc cik ilga laika sāka rādīt tās divas maģiskās strīpiņas????

princesemince princesemince 12. Jan 2011, 10:43

nu, ja ir iespējam, to var izdarīt bez ģimenes ārsta nosūtījuma. vienkārši aizej uz laboratoriju un pasaki, ka gribi veikt analīzes uz HCG 😉 es laikam esmu nepacietīga, aizietu uzreiz 😀
gan pati grūtniecības uzrādīšanai nogaidīju, kad mēnešreizes kavējās 5 dienas, tad no paša rīta testu taisīju. analīzes netaisīju, lai nebūtu vilšanās, jo bērniņš nepieteicās ar pirmo mēģinājumu. arī man cikls bija salīdzinoši neparedzams, bet aptuvens. tā nu pieņēmu, kad pēc visiem datumiem, mēnešreizēm jāsākas un gaidīju 5 dienas 😀 nopietna pacietības pārbaude!

aab aab 12. Jan 2011, 10:36

princesemince
1d došos pie ģimenes ārsta un tad pie reizes arī prasīšu veikt analīzes.

princesemince princesemince 12. Jan 2011, 10:32

ja gribi operatīvu un neapstrīdamu (praktiski neapstrīdamu) atbildi, veic asinsanalīzes. tās grūtniecību uzrāda jau no pavisam maza laika, šķiet, 3 dienām, kad neviens tests neuzrāda, taču apaugļota olšūna, jau pirms ieligzdošanās, izdala HCG hormonu. testam HCG daudzums vajadzīgs lielākos daudzumos, lai uzrādītu.

12. Jan 2011, 10:32

man parādīja pēc kādām 2 nedēlām. vispār pieņemts, ka vismaz 10 dienām pēc apaugļošanas jāpaiet.

aab aab 12. Jan 2011, 10:29

Sveikas!

nolēmu jums lūgt padomu un ko jautāt! pēc cik ilga laika jums grūtniecības tests sāka rādīt pozitīvu???
ir lasīts, ka pat tikai pēc n-tajām grūtniecības nedēļām. vienkārši netieku skaidrībā ar savu organismu - pēdējās 3 dienas sāp vēders - tā kā durstošas sāpītes, pat konkrētu vietu varu noteikt. tad pāriet, tad atkal sāp. uz MR parasti sāp vēders, bet ne tā kā šoreiz. arī kādas 5 dienas tāda kā sliktas dūšas garša mutē, bet iztiek bez vemšanas. tā kā neizsargājamies (apzināti), tad iespējama arī grūtniecība. MR jābūt tikai ned beigās vai mazliet vēlāk (pēdējos mēnešos cikls kļuvis mazliet garāks). šorīt taisīju testiņu, bet tikai viena strīpa ☹ varbūt varat palīdzēt ar padomiņu!