barošanas krēsliņa max pieļaujamais svars sasniegts

02. Feb, 04:14 princesemince princesemince

visu laiku dzīvoju ar pārliecību, ka barošanas krēslu var lietot līdz 3 gadiem - to atcerējos no uzraksta uz iepakojuma. BET.. vienu dienu, nejauši ieraugot iepakojumu, saskāros, ka bērns nu jau kādus pāris mēnešus ir pārsniedzis maksimālo pieļaujamo svaru. vēl nekas nav noticis, protams, taču domāju, ka līdz mūsu krēsliem tik tiešām ātrāk par 3 gadu vecumu neizaugs. riskēt un turpināt likt, neskatoties, ka ir sasniegti tie svara "griesti"? ir kādai pieredze, kas notiek, ja ilgstoši tiek pārsniegts barošanas krēsliņa maksimālais pieļaujamais svars? vai varbūt tas tikai informatīvi?

02. Feb 2011, 20:38

Mums ar bija Chicco polly krēsliņš, sen visi svari bij pārsniegti, bet bija tik ērti likt pie galda, ka liku un nebij ne vainas. Jo vairāk, nu sēdināšu brāli tajā 😀 jo beņķītis kā jauns 😀

princesemince princesemince 02. Feb 2011, 20:24

devilly, ja precīzi, tad mums ir Chicco Plly Magic, bet tur jau tā atšķirība niecīga.
nu skaidrs, tad, iespējams, +5kg nenodarīs lielu skādi. šobrīd ir tikai +1kg, bet pieļauju, līdz tam 3 gadu vecumam svars vēl pieaugs 😀

princesemince princesemince 02. Feb 2011, 19:45

sarmite21, es jau sēdinu pie galda, kur pārējie, no 8 mēnešu vecuma. vienkārši viņš vēl nav izaudzis tik garš, lai sēdētu uz tā paša krēsla, kur mēs, un lai veiksmīgi varētu šķīvi aizsniegt. tad viņam sanāk uz ceļiem tupēt.

princesemince princesemince 02. Feb 2011, 18:51

varaviiksne, bet to koka vispār pie kopējā galda var tā smuki pielikt? man vienmēr veikalā izskatījies, ka tie koka ir zemi un pie galda nemaz nevar pielikt. un dikti jau negribētos pirkt jaunu ☹ vai arī citu, ja ne jaunu.

princesemince princesemince 02. Feb 2011, 18:33

mums ir Chicco - tur jau visas mantas ļoti izturīgas. citi gabarīti jau atļauj, kājas bik kāju balstam reizēm pāri iet, bet, ja pats grib, var arī nolikt vietā.
es jau it kā domāju tā darīt, ka turpināt likt. tad jau redzēs, cik ilgi izturēs 😀

par autokrēsliem jau ir gan tā, ka reizēm bērns izaug, vēl to maksimālo svaru nesasniedzis. bet ir arī otrādi - svars sasniegts, taču krēslu var nemainīt, jo garumā bērns nav izsiepies tik ļoti, lai galva pāri galvas balsta malai ietu - tad varot nemainīt, neskatoties, ka svars ir pāri.

princesemince princesemince 02. Feb 2011, 16:14

visu laiku dzīvoju ar pārliecību, ka barošanas krēslu var lietot līdz 3 gadiem - to atcerējos no uzraksta uz iepakojuma. BET.. vienu dienu, nejauši ieraugot iepakojumu, saskāros, ka bērns nu jau kādus pāris mēnešus ir pārsniedzis maksimālo pieļaujamo svaru. vēl nekas nav noticis, protams, taču domāju, ka līdz mūsu krēsliem tik tiešām ātrāk par 3 gadu vecumu neizaugs. riskēt un turpināt likt, neskatoties, ka ir sasniegti tie svara "griesti"?
ir kādai pieredze, kas notiek, ja ilgstoši tiek pārsniegts barošanas krēsliņa maksimālais pieļaujamais svars? vai varbūt tas tikai informatīvi?