Zīdaiņu apģērba aizdare

Zīdaiņu apģērba aizdare

23. Mar 2017, 15:53 Elionore Elionore

Šodien sajutos kā liela varone (nekas tik varonīgs jau tur nebija, vienkārši, nebiju vēl bijusi tik mazā veikaliņā ar ratiem) un aizstūmos uz bērnu preču veikalu Matīsa ielā (internetā atrodami kā MiniKid.lv). Pienācis laiks atjaunot drēbīšu krājumus, jo sen jau garām posms, kad ir tik daudz apģērbiņu, ka nespēj vien novalkāt. Bēbītis aug gaismas ātrumā.

Iegādājos trīs pidžamiņas un bikses (ilgāk kaut ko meklēt aptrūkās pacietības). Galvenie kritēriji, pēc kā izvēlējos - mana gaume un izmērs. Atnākot mājās, izkrāmēju maisiņu, lai papriecātos par meitiņas garderobes papildinājumiem un atklāju vienu detaļu, kuru nebiju pamanījusi, iepērkoties, proti, vienai pidžamai kā aizdare ir nevis pogas vai kniedītes, bet gan magnēti. Aiztaisās un atverās smuki kā smartfouna vāciņš. Kaut ko tādu vēl nebiju redzējusi! It kā jau rūpīgi iešūti tā, ka izčakarēt ārā nevarētu (ar šo izslēdzam iespēju, ka bērns tos dabūs arā un norīs vismaz divus gab., kas salipinās zarniņas), bet... Man kaut kā nepatīk. Neesmu ne ezotēriķe, ne ķīmiķe, bet neliekas, ka pie mazā ķermenīša tik tuvu jātur tik daudz magnēti. Turklāt, aizdares josla tāda smagnēja...

Pagaidām domāju, ka vakarā, kad būs brīvs brīdis, magnētiņus izārdīšu un to vietā iešūšu velkro kvadrātiņus. Tas liekas saprotamāk. Magnētiņus pietaupīšu jaunu ledusskapja dekoru darināšanai.

Līdz šim mūsu krājumos ir bijušas bēbīšu drēbītes ar podziņām, spiedpogām, ravējslēdzēju. Īpaši man patika kimono tipa krekliņi, sasienami ar striķīti, ko vilku meitai, kad viņa bija pavisam mazbēbja vecumā.

Kādam zīdaiņu drēbju aizdares veidam Tu dod priekšroku?