Weleda kliņģerīšu produktu līnija – izvēle vecākiem, kuri vēl saviem bērniem labāko

Weleda kliņģerīšu produktu līnija – izvēle vecākiem, kuri vēl saviem bērniem labāko

13. Jul 2017, 08:31 FejuFeja FejuFeja

Ja man kāds lūgtu noraksturot Weleda produkciju, es teiktu, ka tie ir vienkārši, nesarežģīti produkti. Tas tāpēc, ka tajos ražotājs centies iekļaut dabas dāvāto velšu priekšrocības, nesarežģījot un nesabojājot visu ar pievienotām smaržvielām, krāsvielām un citām ķīmiskām lietām.

Iepriekš esmu lietojusi Weleda lavandas masāžas eļļiņu, ķermeņa pieniņus. Labi, tiešām labi.

To pašu varu apgalvot par Weleda kliņģerīšu produkcijas līniju. Esam izmēģinājuši eļļiņu mazulīšu ādas kopšanai, zobu pastu piena zobiņiem un šampūnu/ dušas ziepes.

Šampūns/ dušas ziepes ir maigas, krēmīgas, bez uzbāzīga aromāta. Mazgājot ar tām mazulītes matus, tie pēc tam kļuva maigi, pūkaini... gluži kā mazam eņģelītim. Taču svarīgākais ir fakts, ka, acīmredzot, ziepes nekoda acīs, jo vismaz matu mazgāšanas procesā nebija nekādu asaru vai kliegšanas. Smarža? Drīzāk atgādina kādu klasisku ķermeņa kopšanas krēmu un vilsies tie, kuri cer, atverot tūbiņu, sagaidīt uzvirmojam kliņģerīšu pļavas smaržu.

20170713083016-62796.jpg

20170713083040-22550.jpg

Vienīgais mīnuss, kuru varētu pieskaitīt pie šampūna/ dušas ziepju raksturojuma, ir tā grūti aiztaisāmais korķītis. Nezinu, varbūt kā īpaši jāiemanās to aizspiest, taču man parasti tas paliek līdz galam neaizvērts.

Vienkāršība attiecināma arī uz Weleda gēlu piena zobiņu tīrīšanai. Tas ir caurspīdīgs, bez tik ierastā sintētiskā aromāta, kas tik raksturīgs pārējām bērnu zobu pastām, un, tīrot ar to zobiņus, mute nebūs pilna putām. Uztveru iepriekš pieminēto kā priekšrocību, jo man šķiet pilnīgi nesaprotami, kāpēc zobu pastai būtu jāsmaržo, piemēram, pēc saldējuma vai vaniļas mērces! Tāpat arī neizprotu tos ražotājus, kuri bērniem domātajām zobu pastām pievieno nez kādas vielas, kuru ietekmē zobu tīrīšanas process pārvēršas par īstu putu sprādzienu mutē.

20170713082929-76871.jpg

20170713082952-66093.jpg

Ražotājs sola, ka ar gēlu izdosies novērst aplikumu rašanos, aizsargās jutīgās smaganas un palīdzēs izvairīties no caurumiem zobos. Turpināsim lietot un redzēsim, ko teks dēla zobu higiēnists nākamajā vizītē.

Mans absolūts favorīts ir Weleda kliņģerīšu eļļa zīdaiņu ādas kopšanai! To viegli iemasēju mazulītes ādu vietās, kur tā bija kļuvusi sausāka, kā arī ņemam to līdzi uz masāžām. Eļļa ir patīkamas, biezas konsistences, ar vieglu, tikko jaušamu kliņģerīšu aromātu.

20170713083112-18400.jpg

20170713083132-40513.jpg

Atzīšos vienā grēkā... no garajām pastaigām un, acīmredzot, tām nepiemērotajiem apaviem, pēdējās nedēļas laikā ļoti mocījos ar sausiem, sasprēgājušiem papēžiem. Papēžos bija izveidojušās pat tik dziļas rievas, ka tās vietām bija jau līdz asinīm. Sāpēja nežēlīgi. Tad nu ķēros pie dažādiem ārstēšanas veidiem mājas apstākļos. Sāku ar vanniņām un gan pēc tām, gan ejot gulēt, papēžus ieziedu ar Weleda kliņģerīšu eļļiņu. Pēc nepilnas nedēļas efekts ir acīmredzams – papēžu raupjā āda kļuvusi ievērojami maigāka, vairs nav tik raupja, sausa un, kas galvenais, pastaigu laikās papēži vairs nesāp!

Tātad, ar Weledas ražojumiem var droši improvizēt un eļļiņu var aizņemties arī pieaugušie!

17. Jul 2017, 08:51

Jā, mēs arī par Weledu. Lietojam gan zobu pastu (patīk , ka neputo), gan sejas krēmu, eļļiņas, gan arī ķermeņa krēmu. Tiešām labi un kvalitatīvi produkti.