VIDEO: iepazīsti Huggies® mitro salvešu labās īpašības

22. May 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikviena māmiņa zina, cik liela nozīme ir bērna higiēnai pirmajos dzīves mēnešos un pirmajos dzīves gados. Huggies® apmierina ikvienas māmiņas un mazuļa vajadzības, jo piedāvā 3 dažādu mitro salvešu veidus! Kuru veidu izvēlēsies Tu?

HUGGIES® Pure jaundzimušajiem

2

Tās nodrošina dabisku mazuļa ādas attīrīšanu. 65 % salvešu sastāvā ir dabiskas šķiedras. Kokvilnai līdzīgais materiāls ļoti maigi atttīra jaundzimušā ādu! Šīs salvetes nesatur smaržvielas, alkoholu un citas ādu kairinošas piedevas.

HUGGIES® Pure būs lieliska izvēle pirmajam mazuļa pūriņam un īpaši piemērotas tieši jaundzimušo ikdienas apkopei. Gatavojoties uz dzemdībām, neaizmirsti tās ielikt līdzi dzemdību somā kopā ar pirmajām Huggies® Newborn autiņbiksītēm.

HUGGIES® Natural Care īpašai ādas kopšanai ar alveju un E vitamīnu

1

 

HUGGIES® Natural care ādas kopšanai ar alveju un E vitamīnu

HUGGIES® Natural care mitrajām salvetēm ir viegli reljefēta struktūra, kas nodrošina maigu un efektīvu mazuļa ādas attīrīšanu. Salvetēm piemītošais vieglais aromāts padarīs bērna ādu svaigi smaržojošu!

Izmanto Huggies® mitrās salvetes ar alveju bērna ikdienas aprūpē - rīta higiēnā un autiņbiksīšu zonas kopšanā!

HUGGIES® Soft Skin dabiski smaržojošai ādai ar Šī sviestu

3

HUGGIES® Soft Skin salvetes ir bagātinātas ar Šī sviestu - vienu no dabas slavenākajiem mitrinātājiem.

HUGGIES® Soft Skin rūpējas par bērniņa ādu, sniedzot tai mīkstu un maigu kopšanu. Āda pēc kopšanas ar šīm mitrajām salvetēm paliek ļoti mīksta un dabiski smaržojoša.