VIDEO: "Huggies@ Brīnumu istaba" 6.sērija: bērna attīstība no 16 – 24 mēnešu vecumam

01. Dec 2014, 14:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iepazīstam talantu- mazo sportistu!

Oliveram ir 7 gadi un viņa pasaule ir ļoti krāsaina– viņu interesē gan kosmoss, daba un eksperimenti, gan mūzika, jo puisēns mācās spēlēt saksofonu. Tāpat Olivers ļoti aizrautīgi interesējas par vēsturi, taču arī sportam viņa dzīvē ir liela nozīme, jo Olivers jau trīs gadus trenējas aikido un kā saka puisēna trenere – viņam tīri labi padodas.

"Huggies Brīnumu istaba" 6.sērija: bērna attīstība no 16 – 24 mēnešu vecumam

Māmiņu Klubā kopā ar fizioterapeiti Klaudiju Hēlu esam izveidojuši Brīnumu istabu – telpu, kurā bērniem ir ineteresanti rotaļāties un pētīt sevi, savas prasmes.

Mūsu mazais jau ir paaudzies, visticamāk 16 mēnešu vecumā bērniņš jau prot staigāt, viņš pēta un izzina pasauli, tāpēc vēlams, lai šī pasaule būtu tāda, kura viņā raisa interesi. 

Bērns šajā vecumā jau aktīvi darbojas ar priekšmetiem, atrodot tiem dažādu pielietojumu, atdarināšana ir ļoti būtiska bērna attīstībā. Bērns rotaļājoties un attīstoties garīgi, attīsta arī savas fiziskās spējas – šīs abas sfēras ir cieši saistītas.

Noskaties video un uzzini, kā palīdzēt attīstīties 16 līdz 24 mēnešus veciem bērniem un kā iekārtot apkārtējo vidi!

Šāda rotaļāšanās, kādu mēs piedzīvojām Brīnumu istabas 6 sēriju garumā ir paredzēta arī bērniem ar īpašām vajadzībām, tas ir veids, kā viņiem palīdzēt un viņus atbalstīt pasaules un sevis izzināšanā.

Lai katrā mājā ienāk mūsu radīta brīnumu istaba un lai mūsu bērniem ir iespēja piedzīvot brīnumus, iepazīstot sevi!

Māmiņu Klubs

20141120123547-33431.jpg